Royce vs Yoshida II ?
Napisano Ponad rok temu
Ma odbyc sie z koncem roku ponoc kolejna walka (rewanz?) pomiedzy tymi dwoma utytulowanymi zawodnikami.
Data:
31.XII.2003
Zasady:
2x10 minut, bez przerwania sedziego.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zasady:
2x10 minut, bez przerwania sedziego
ostatnio tez bylo bez przerwania sedziego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli nie widziałeś walki to jej nie komentuj.yoshida to glupek i szmaciarz(sorki jesli kogos urazilem ale przeciez to byl walek i nie zrobil go royce czy sedzia tylko yoshida )szkoda ze silva nie zrobil mu "harakiri" czy jakies sekuku tylko mu poprostu wp.....il
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze do rewanzu dojdzie i tym razem Yoishida przydusi Royca tak zeby wszyscy dokladnie to widzieli
Napisano Ponad rok temu
Wogole ostatnio to straszliwy WAŁEK byl...nie bylo duszenia!!! Royce kontrolowal sytuacje przez caly czas, a wogole to on nie odklepal!!! Szkoda gadac...sprzedana walka!
niech zgadne okolo 15 lat wlasnie zaczal bjj
Napisano Ponad rok temu
Ehhhhhh po prostu skończ pierdolićyoshida to glupek i szmaciarz(sorki jesli kogos urazilem ale przeciez to byl walek i nie zrobil go royce czy sedzia tylko yoshida )szkoda ze silva nie zrobil mu "harakiri" czy jakies sekuku tylko mu poprostu wp.....il
Będziesz miał osiągnięcia choćby 1/100 tego co Yoshida będziesz mógł go oczerniać...........
Nie pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Karim polecam obejrzeć sobie walkę, a potem poszperać w internecie.
Wiele osób uważa, że walka powinna być remisowa (ja uważam że Silva wygrał zasłużenie), pierwsza 10 min. runda nawet wg. komentatorów Pride była dla Yoshidy, w drugiej niepotrzebnie wdał się w stójkę.
Bas Rutten powiedział że Yoshida jest twardzielem, a cała walka to udowodniła.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogole ostatnio to straszliwy WAŁEK byl...nie bylo duszenia!!! Royce kontrolowal sytuacje przez caly czas, a wogole to on nie odklepal!!! Szkoda gadac...sprzedana walka!
niech zgadne okolo 15 lat wlasnie zaczal bjj
Nie zgadłeś, płytki człowieku
Napisano Ponad rok temu
wincie sobie sedziego i organizacje Pride. Sedzia podjol taka decyzje (jeszce sie nie spotkalem z regulaminem ktory by mowil ze sedzia ma sie kogokolwiek sluchac przy podejmowaniu decyzji). Oraganizacja Pride potwierdzila slusznosc jego decyzji. To nie koniec swiata. Panowie prosze wrzucic na luz i przestac obrazac utytulowanych zawodnikow.
Swoja droga ciekawe co by sie dzialo jak by ktos stwierdzil iz np. Nastula nie umie rzucac ? Panowie dajcie sobie naprawde na luz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Royce Gracie preparing for War
UFC legend Royce Gracie has been in Miami preparing for his possible rematch with Japanese sensation Hidehiko Yoshida. Royce has spent a couple of weeks training ahrd at the Gracie Miami Academy with his friends Pedro & Guilherme Valente.
Today Royce leaves for Connectticut, to appear in UFC event and be inducted in the event's hall of fame. He will then return to LA where he will continue his training for the possible Decemder fight. More news on this as it becomes available.
Napisano Ponad rok temu
Po 2 walke ogladalem panie trochim dlatego sie wypowiadam,nie wiem skad ci to przyszlo do glowy ze jej nie widzialem
co do pie...nia panie randori z przykroscia musze stwierdzic ze nie jestes w temacie,,coz moge poradzic na ten temat nie nauczyla cie szkola to i ja ciebie nie naucze
"serce mnie tylko boli ze taki duzy chlopak jak ty nie wie jak sie pier..li"
co do yoshidy i silvy no coz ktos powie ze walka byla remisowa,ktos powie ze fuksem wygral silva a ja mowie ze silva mu wpier...il koniec kropka....
Urazilem yoshide ??sorki mr yosida san,tys moj dayimo jam twoj samuraj
TCHORZ NIE ZAZNA ZYCIA BOHATER NIE ZAZNA SMIERCI....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KING of BUSHIDO I etap results
- Ponad rok temu
-
Fighter's look-alikes
- Ponad rok temu
-
Skuteczne kombinacje
- Ponad rok temu
-
Pride FC Main Theme mp3
- Ponad rok temu
-
king of the cage juz dzis OPAVA 14.11
- Ponad rok temu
-
Rampage vs Silva (mpeg)
- Ponad rok temu
-
Najlepszy polski bjjowiec = najlepszy polski fighter?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Minotauro (PL)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Mirco Filipovicem (PL)
- Ponad rok temu
-
PRIDE Heavyweight GP participants (unofficial)
- Ponad rok temu