Forumowicze PO lidze
Napisano Ponad rok temu
Co prawda uczestniczylam jako widz (ojj alez mnie teraz tyleczek boli), ale zawsze to cos. Niestety musialam wyjsc przed koncem zawodow.
Walki opoznily sie o ok.30min, na twarzach niektorych przybylych widac bylo zmeczenie wiec pod koniec niektorzy juz smacznie spali po katach. Zaprezetowalo sie wiele nowych paskow z roznym efektem, raz lepszym, raz gorszym. Duzo emocji przyniosly jak zawsze walki Monolo, Macka, Bagiego oraz naszego Fiodorka Duzy doping dostawaly kobiety szczegolnie w walkach finalowych. W powietrzu czuc bylo duza wole walki co bylo widoczne na macie. Wyniki ktos poda jak beda oficjalne.
I tak najwieksza uwage panow zwracaly diabelki...kto byl wie o czym mowie
Ide rozprostowac kolanka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 zdiatka ... jedno panoramiczne z koncowki troszke zielonkawe
oraz diabelki mam okolo 300 zdjec (220-230mb) troszke je zresajzuje i
moze wrzuce w rarze na jakis serwerek partiami... chyba, ze jakis dobry admin udostepni mi te 100-150mega
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
300 zdjęć diabełków? Hmm, czy ty na pewno na zawody przyjechałeś? :wink:2 zdiatka ... jedno panoramiczne z koncowki troszke zielonkawe
oraz diabelki mam okolo 300 zdjec (220-230mb) troszke je zresajzuje i
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moment wieczoru: walka Aklawa i nasze nap... w mate. Ponioslo nas.
Bylo zaj.... . Moze sie wylamie ale diabelki to ja przeganialem bo mi mate zaslanialy, a im bardziej sie opedzalem tym wiecej ich bylo :wink:
Napisano Ponad rok temu
czesc osob sobie przypomialem, pare nowych poznalem, no i zobaczylem teoretyka Niedziela :twisted:
Tez mam pare fot, nie duzo bo sie robic nie chcialo :wink: cos moze wieczorkiem wrzuce.
Napisano Ponad rok temu
czesc osob sobie przypomialem, pare nowych poznalem, no i zobaczylem teoretyka Niedziela :twisted:
O Ty lobuzie. Trzeba bylo podejsc. Bo ja nikogo nie skojarzylem i nie
podszedlem. Zreszta zaprzegli mnie do kamerowania tez, no a potem to juz skupiony bylem na walkach.
Chyba Grappling Krk nie dysponuje lista. Trzeba poczekac, az Szczecin wrzuci, albo bedzie mial wyniki Dudu/Michal, ale nie wiem.Panowie a może coś napiszecie o wynikach.
Wiem za to zebys przyszedl dzis na trening, bo bedzie video i tv.
Pozdrowki
N_
Napisano Ponad rok temu
Łobuzie? A ja specjalnie ubrałem żarówiasto żółtą bluzę i mnie też nie widziałeś? Na widowni tam u góry siedzieliśmy: Marta-IKA, Doli, O_rka i ja.czesc osob sobie przypomialem, pare nowych poznalem, no i zobaczylem teoretyka Niedziela :twisted:
O Ty lobuzie. Trzeba bylo podejsc. Bo ja nikogo nie skojarzylem i nie
podszedlem. Zreszta zaprzegli mnie do kamerowania tez, no a potem to juz skupiony bylem na walkach.
Napisano Ponad rok temu
Do takiego elaganta to wstydzilbym sie podejsc :wink:Łobuzie? A ja specjalnie ubrałem żarówiasto żółtą bluzę i mnie też nie widziałeś? Na widowni tam u góry siedzieliśmy: Marta-IKA, Doli, O_rka i ja.
Myslalem ze Ty to jesytes taki w skorze po solarce i ze zlotym rolexem .
Nie widzialem was. Troche na dziewczyny tam patrzylem, ael wiecej na zawody, czego ofiara staly sie diabelki, ktore pare razy mi zaslonily :twisted: .
Qrde to jak bedzie liga w KrK to wczesniej na priwie, albo na jakims irc, gg czy innym sie zgadamy i sie poznamy.
Pewnie nie podszedles bo mam twarz nie wzbudzajaca zaufania :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrowko dla wszystkich ktorych widzialam poznalam czy nie poznalam i ktorzy sie przywitali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam srebro w juniorach do 60 kg. :roll:
A o złoto walczyć będę następnym razem :twisted:
tak, tylko w wyższej kategorii spaślaku :wink:
Napisano Ponad rok temu
A juniorzy walczyli ze stojki czy z kolan?Ja mam srebro w juniorach do 60 kg. :roll:
A o złoto walczyć będę następnym razem :twisted:
tak, tylko w wyższej kategorii spaślaku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Toż to niepełnoletni, nie mogą kupować alkoholu, więc nie mogli być tak napici, żeby nie mogli ustać na prostych nogach.A juniorzy walczyli ze stojki czy z kolan?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdziwilbys sie...Toż to niepełnoletni, nie mogą kupować alkoholu, więc nie mogli być tak napici, żeby nie mogli ustać na prostych nogach.A juniorzy walczyli ze stojki czy z kolan?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sambo w Rzeszowie ??
- Ponad rok temu
-
W brazylijskim stylu ....
- Ponad rok temu
-
Kimono bjj dla szpanu ?
- Ponad rok temu