Kimono bjj dla szpanu ?
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem takie o to zdjęcie na stronie berserkerow, Zwróćcie uwagę na koleszke w niebieskim kimonie Vitamins & Minerals - czy to nie jest zawodnik który uczestniczył w Absolute Fighting w Rosji ?
Jeśli tak dziwi fakt iż ma on na sobie kimono do bjj którego chyba nie ćwiczy... Czyli to tak dla szpanu ...
hmmm :?
Napisano Ponad rok temu
Kimonko ladne wrazenie robi. Do umiejetnosci sie przyczepic nie mozna to czepiasz sie kimonka ?
A skad pewnosc ze on z Bjj nie ma nic wspolnego ?
Swoja droga znam kilka osob w szalowych kimonkach cwiczacych Bjj ale o umiejetnosciach ktorych nie skomentuje.....
Wiec pojawia sie pytanie: kto tutaj dla szpanu szmaty nosi ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze cwiczyc taj czi i w tym chodzic. Kimono to kimono.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na to że tylko mnie to śmieszy....
Tymczasem Vortalowicze Budo
Napisano Ponad rok temu
Czyli jak koles startowal w MMA to od razu zalozy kimono od BJJ bo tak wypada.
Kazdy system ma swoje ubranie czy to ze wzgledow tradycyjnych czy sportowych. Ja nie zasuwam ubrany jak sambista (w krotkie gatki i jesionke), ani jak praktyk kung-fu w czarnym stroju tylko w kimonie stylu ktory cwicze czyli w gi do bjj.
Koles BJJ nie trenuje (bo to ze cwiczy techniki podpatrzone gdzies tam niczym nie swiadczy) i tyle, wiec nie powinien zasuwac w kimonie do gii. Kropka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie natomiast wydaje, ze to jest raczej kwestia naszywek a jednoczesnie sponsoringu. Tylko na kimonach od bjj jest doposzczone naszywanie roznych rzeczy (jak sie myle niech ktos mnie poprawi) i to ten zawodnik jak i sponsorzy wykorzystuja.
Zawodnicy odmian sportowych naszywaja naszywki sponsorow.
Ale wlasnei to jest najbardziej smieszne ze zawodnik naszywa naszywki majac cos w zamian np za darmo kimona, sprzet itp firma mu placi za to aby on ja reklamowal.
Natomiast przy kimonach do BJJ placi sie wysokie pieniadze za reklame za darmo a na dodatek chcac jakas naszywke naszyc trzeba znowu za nia kase placic
Tego to totalnie nie rozumiem ze produkt reklamuje sportowca a nie sportowiec produkt
Nic z tego nie miec i jeszcze reklamowac firme ??? - przeciez to idiotyzm
To jest tak jak ostatnio dzwonili do mnie aby zrobic im pokaz i za to im jeszcze zaplacic - to ich wysmialem i powiedzialem ze za pokazy to nam placa a jesli robimy za darmo to tylko w celach charytatywnych a nie zebysmy my jeszcze placili za robienie pokazow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po czym poznajecie, że to niebieskie jest do BJJ? Bo ja na tym zdjęciu nic nie widzę takiego...
mi sie wydaje że po tym że jest to gi z naszywkami minotauro który jest niezłym kozakiem jeżeli chodzi o bjj a poza tym to w rogu szmaty widać flage brazylii.
co sie tyczy naszywek to uważam że zajebiście fajnie wyglądają takie poobszywane kimona. ja osobiście nie płacił bym za naszywke jakiejś firmy żeby ją reklamować co innego jeżeli chodzi o naszywki klubowe które też fajnie wyglądaja 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Co do typa w kimonie to fakt, moglby zalozyc cos innego do tej fotki.
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
czy to zdjecie nie pochodzi z jakis zawodow bjj ? jezeli tak to czemu gosciu nie moze miec gi ? temat naciagany
pozdr
Zdjecie pochodzi z zawodow sport ju-jitsu nie BJJ.
A druga sprawa wszystkie firmy nie maja problemu ze ludzie nosza ich kimona nawet nie cwiczac danego stylu bo dla nich to kasa od sprzedanego kazdego kimona.
Jakby taka firma miala wyposazyc w kimona wszystkich aikidokow to by z pocalowaniem ( nawet nie tylko reki) to zrobila
A ideologia ??? - tam gdzie jest biznes ideologia jest w ......
Niestety ludzie nie zdaja sobie sprawy ze sa tylko malym trybikiem w tej maszynie
Napisano Ponad rok temu
Jakby taka firma miala wyposazyc w kimona wszystkich aikidokow to by z pocalowaniem ( nawet nie tylko reki) to zrobila
Kwestia tego co by ludzie trenujacy BJJ mysleli sobie wtedy o tych aikidokach;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gracie w Europie
- Ponad rok temu
-
Żywność
- Ponad rok temu
-
chrup... trzask! itp
- Ponad rok temu