Jak szybko powstają kalafiory i u ilu % ich wcale nie ma
Napisano Ponad rok temu
trenuje od niedawna więc jeszcze mam zwykłe uszy i chciał bym żeby tak pozostało dlatego chyba kupie sobie ochraniacz
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a co do ochraniaczy to nie zaszkodza i pamietaj ze zabopieganie jest lepsze od leczenia. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Z ochraniaczem daj se luzu.Jezeli ucho cie nie boli to nie ma sensu go zakladac bo na treningu bedzie ci niewygodnie.Chyba ze ucho juz jest troche poobcierane i nie chcesz naprawde tego kalafiora to mozesz zakladac.
Poza tym to tak szybko sie nie robi nie martw sie.
Napisano Ponad rok temu
Ja z doświadczenia powiem, że po jednej walce zrobiły mi się kalafiory na obu uszach. Otworów nie było widać takie bańki miałem Na szczęście felczer mnie dobrze pociął i polatal:) Nie wiele widać!!! Przeciwnik caly czas próbował rzucić mi biodro szkolne i powaleniowe. Co akcja dostawałem silny cios w ucho.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Tobą cierpienie uszlachetnia i jak to mawiał mój trener "co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie, tez znam kilka takich osob.Znam tez kilka osob ktore po niecałym roku trenowania miał yjuz kalafiory :-)Kolego KRECIELU z całym szacunkiem znam zawodników, którzy się nie oszczędzali na treningach, zdobywali medale na MP i nie mieli kalafiorów.
Rozumiem ze mowisz o koksachZgadzam się z Tobą cierpienie uszlachetnia i jak to mawiał mój trener "co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
pozdrawiam
Jak powiedział facet któremu któremu pociąg dwie nogi obciął.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze mowisz o koksachZgadzam się z Tobą cierpienie uszlachetnia i jak to mawiał mój trener "co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
Głodnemu chleb na myśli... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- w 7%
Napisano Ponad rok temu
Mnie tam jakoś nie przekonuje "piękno" kalfasów a przecież niektórzy marzą o tym by je mieć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w ochraniaczach to chyba troche nie wygodnie, co?
da sie przyzwyczaic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Setphen Abas USA
- Ponad rok temu
-
Kick Boxing - Gdzie trenowac w Warszawie ( Ursynów )
- Ponad rok temu
-
MŚ Creteil - WYNIKI - SYLWETKI Mistrzów - ZDJĘCIA
- Ponad rok temu
-
Porażka Zawadzkiego :-(
- Ponad rok temu
-
Darek Jabłoński walczy o medal !!!
- Ponad rok temu
-
MŚ klasyk - NA ŻYWO
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata w Creteil - styl klasyczny!!
- Ponad rok temu
-
zlot
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie mozna trenowac zapasy.
- Ponad rok temu
-
POZNAN - ZAPASY
- Ponad rok temu