chrup... trzask! itp
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chrupanie slychac.. ja panika co jest ku** ze gosc nie klepie... szybko puscilem caly w strachu ze reke mu zlamalem. Gosc nic nie powiedzial procz tego iz ten lokiec kontuzjowany byl i on nic nie czuje w nim .... szok.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja kiedy zapialem dzwignie na kregoslup w gardzie i rozciagam.
Az ty nagle "chrup". Mysle k..wa zabilem go Moze to dziwne ale myslalem ze mu kregoslup pujdzie do klejenai, a ziomek tylko :
"Auuu k..wa! Dalej randorii??" ale juz tej dzwigni nie robie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze gosc byl z karate?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale po twarzach. :wink:Na karate też się klepie. Przynajmniej na tych logiczniejszych.
Napisano Ponad rok temu
ja juz sie wykrecam z bolu i nagle ktos sie zlitowal z tekstem : "wiesz, ze sie klepie", takie sytuacje u poczatkujacych zdarzaja sie dosc czesto chyba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przychodzi jakis gosciu z kung fu, zakaldam mu jakas dzwignie, lekko, bo wiadomo poczatkujacy, a on jak nie wydrze morde....Cale dojo sie zatrzymalo w pol ruchu, no jak na Matrixie...
Teraz cwiczy juz pare miesiecy, wie ze trzeba klepac, ale to jest silniejsze od niego. Od czasu do czasu, znow zrywa sie okrutny wrzask - ale teraz wszyscy wiedza ze to on
Napisano Ponad rok temu
To tak jak przepisy BHP..... :wink:
Najlepiej jak się pacjent położy na swojej ręce - i nie ma jak klepać
Najgorsze wrażenie na mnie kiedyś zrobił przypadek, gdy facet wykonał pad, zbladł i powiedział że go boli bark. Poprosiłem by podniósł rękę do góry i wtedy rozległ się dosyć głośny zgrzyt - do tej pory to pamiętam.
Pancer
Napisano Ponad rok temu
jakis miesiac pozniej bylismy na basenie i mial problemy z zakladaniem plecaka, chociaz przeswietlenie nic nie wykazalo
Napisano Ponad rok temu
i nagle-jeb on z całej siły uderza głową mnie w ryj,no zobaczyłem gwiazdy
słyszę chrupnięcie i czuję w mordzie odłamki zębów.Szok chyba cztery zęby potrzaskane.Są w sumie całe ale w niektórych miejscach poszczerbione.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ale tak ci z banki po prostu zajebal???A .Tak się szamoczemy i nagle on wchodzi mi w nogi(koleś jakieś 20kg cięższy)ja lecę do tyłu łapie za gi,nogę zapinam na jego plecach
i nagle-jeb on z całej siły uderza głową mnie w ryj,no zobaczyłem gwiazdy
słyszę chrupnięcie i czuję w mordzie odłamki zębów .
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Zrobilem mu maly wyklad poparty epitetami :twisted: bo w sumie mi go bylo szkoda a i tego nie chce coby nam statystyki kontuzji powiekszyl
8)
Generalnie prowadzimy typowania kiedy ktos nieswiadomy cos zrobi "temu co nie klepie"
pozdrawiam
Brat Pit
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
I Mistrzostwa Europy
- Ponad rok temu
-
Techniki ....
- Ponad rok temu
-