Wywiad z Minotauro (PL)
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Wywiad z Minotauro (PL)
Co sądzisz o walce z Cro Copem?
- Zrobiłem to co do mnie należało. W koło słyszałem tylko że moja taktyka jest oczywista, ze zostane znokautowany. Wytrzymałem 6 minut w stójce z Cro Copem. On nie wytrzymał minuty w parterze ze mna...
Miałeś kłopoty w pierwszej rundzie. Co się stało?
- Nie mogłem utrzymywać go w parterze tak jak planowałem. Przyjąłem trochę w stójce i udowodniłem iż jestem przygotowany do walki z każdym. Jego kopnięcia są naprawde szybkie i silne, lecz muszę zgodzić się z Silvą iż jego kopnięcia na żebra nie są aż tak mocne. Wanderlei powiedział mi ze świetnie się broniłem w czasie walki. Jedynie pod koniec pierwszej rundy trafił mnie w żebra a później w głowę. Wstając mówiłem sędziemu że wszystko ok.
Pod koniec pierwszej rundy Mirko posłał Cię na ziemie...
- Stary, kopnięcia Mirka są jak głazy! Gdy usłyszałem ze do końca rundy zostało 10 sekund odetchnąłem. Po chwili dostałem w głowę i wpadłem w kłopoty. Prawie mnie znokautował. Lecz wiedziałem co mam robić, słuchałem rad w narożniku. Wróciłem do walki spokojniejszy i sprowadziłem go do parteru, dosiadłem i zrobiłem to co do mnie należało.
Mirko nie czuł się dobrze na plecach. Dlaczego zaryzykowałeś stratę tej pozycji na rzecz próby poddania mogąc dalej uderzać z dosiadu?
- Najpierw chciałem skończyć go z dosiadu. Wiedziałem że prędzej czy później wystawi ręke czy noge. Wystawił ręke, złapałem ja. Próbował się bronić lecz miałem dobry uchwyt. To moja działka. Musiałem go poddać.
-
Teraz możesz odzyskać swój pas spowrotem. Czy Pride rozmawiało już z Tobą?
- Wg zasad Pride mistrz nie może dwa razy odmówić obrony pasa. Fedor już dwa razy odmówił Mirkowi. Pierwszy raz potrzebował więcej czasu na trening, teraz złamał ręke. Dlatego walczyliśmy teraz z Mirkiem. Producenci Pride już złożyli mi ofertę walki z Fedorem w lutym. Tym razem będzie 100% inaczej niż wtedy gdy straciłem pas.
Która walka była bardziej ekscytujaca? Ta z Mirko czy przeciwko Bestii Sapowi?
- To są dwa różne i ważne momenty dla mnie, które dały mi wiele satysfakcji. Aczkolwiek po walce z Mirko odzyskałem pas.
Tłumaczenie saku
Napisano Ponad rok temu
Re: Wywiad z Minotauro (PL)
MINO JEST BOSEM,ZRESTZA CRO COP TEZ....ALE MINO JEST BARDZIEJSZY....BO BARDZIEJ BOSY
dzieki za tlumaczenie...
dzieki za tlumaczenie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Mirco Filipovicem (PL)
- Ponad rok temu
-
PRIDE Heavyweight GP participants (unofficial)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Fujita ???
- Ponad rok temu
-
rękawice
- Ponad rok temu
-
Wygaszacze i tapety Pride
- Ponad rok temu
-
Kobiety fighterow
- Ponad rok temu
-
"W klatce nie ma przebacz" - Super Express
- Ponad rok temu
-
UFC 45: Revolution (21 listopad)
- Ponad rok temu
-
Pride Final Conflict 2003 (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Witam
- Ponad rok temu