Pytanie do Szczecina
Napisano Ponad rok temu
4 glowne osoby prowadzace Wasz klub maja minimum I dan Judo - czy dzieki temu macie w czasie treningow wiecej elementow Judo - a mniej np zapasow? Chodzi mi tu glownie o sprowadzenia do parteru i treningi w gi. Pytam dlatego, ze wiele osob mowi, ze sprowadznie do parteru w BJJ to glownie zapasy - wiec jestem ciekaw jak to wyglada gdy trenerem jest judoka.
dzieki za odp
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do osob ze Szczecina
4 glowne osoby prowadzace Wasz klub maja minimum I dan Judo - czy dzieki temu macie w czasie treningow wiecej elementow Judo - a mniej np zapasow? Chodzi mi tu glownie o sprowadzenia do parteru i treningi w gi. Pytam dlatego, ze wiele osob mowi, ze sprowadznie do parteru w BJJ to glownie zapasy - wiec jestem ciekaw jak to wyglada gdy trenerem jest judoka.
dzieki za odp
pozd
WiRAHA
Otoz wyglada to tak, ze zapasy sa w takiej samej ilosci, jak gdzie indziej, tylko ze mamy rowniez rzuty z judo, ktorych jest mniej wiecej tyle samo ( albo nawet mniej ) jak wejsc w nogi itp.
Napisano Ponad rok temu
PS - mozesz mi jeszcze powiedziec co to jest "Miasto Bersrerkerów" - bo tak masz napisane pod nickiem :?
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miasto Berserkerów to jak sama nazwa wskazuje Szczecin.
Miasto Berserkerow owszem - ale tam jest "Miasto Bersrerkerów" - i nie wiem czy to blad czy moze tak specjalnie...
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Forumowicze na Lidze
- Ponad rok temu
-
Czym różni się bjj od tradycyjnego jujitsu
- Ponad rok temu