Propozycja współzawodnictwa VT Polska - Shidokan Polska
Napisano Ponad rok temu
Vale Tudo Polska pragnie zaprosić Shidokan Team Polska do wpółzawodnictwa w ramach Walk Teamów MMA. Proponujemy rozegranie walk w Warszawie w styczniu a następnie w marcu w Katowicach. Liczymy na start zawodników którzy walczyli w Moskwie. Z góry dziekujemy za podjęcie wyzwania oraz chęć współpracy!
pzdr!
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
- Shidokan EMERS TEAM Katowice
- Polskie Stowarzyszenie Shidokan Karate
- Shido Team Poland
- Polska Federacja Bushido :roll:
nie ma chyba Shidokan Team Polska :?
Napisano Ponad rok temu
w kazdym razie wiadomo o kogo chodzi
pzdr!
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pół roku temu Mirosław Okniński otrzymał ode mnie pismo, które mogło zapoczątkować współpracę - do tej pory nie nadeszła odpowiedź.
Nikt Was nie będzie traktował poważnie jeżeli cokolwiek organizujecie w ten sposób. A szkoda, bo na pewno są wśród Was zawodnicy, którym byłbym w stanie załatwić świetne kontrakty zawodowe i którzy mogliby coś osiągnąć na ringach Europy czy świata. A tak ten potencjał się póki co marnuje.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Czytaj uwaznie Martius: drugie spotkanie odbyloby sie w Katowicach gdzie organizatorem bylby Shidokan.
Wierze ze glosy "zyczliwych" nie przeszkodza obu organizacjom w nawiazaniu wspolpracy w tym zakresie
pozdrowienia
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Martius oczywiscie nie podejrzewa Vale Tudo Polska o tak szczytne cele jak rozwoj VT/MMA w Polsce oraz podniesienie poziomu krajowego poprzez wzrost konkurencji - tylko o zrobienie duzej kasy!
Czytaj uwaznie Martius: drugie spotkanie odbyloby sie w Katowicach gdzie organizatorem bylby Shidokan.
Wierze ze glosy "zyczliwych" nie przeszkodza obu organizacjom w nawiazaniu wspolpracy w tym zakresie
pozdrowienia
Brat Pit
Po wpisowym dla zawodnikow uczestniczacych w turnieju Valetudo po 250 zl - czy mozna podejrzewac o rozwoj tej dyscypliny ?
Mam nadzieje ze przynajmniej cala pula z wpisowych zawodnikow zwyciescy przypadnie ??? a nie resztki
A co do powaznych rozmow to tak jak napisal Mariusz - je sie zalatwia przy stole w rozmowach a nie poprzez internet. I zalatwiaja to miedzy soba liderzy organizacji jak sa powazni i zalezy im na rozwoju to nie potrzebuja pomagierow robiacych to za nich.
Napisano Ponad rok temu
Martius, co do pomagierów - miło mi jest pomagać i angażować się w rozwój czegoś co jest moją pasją.
Sugerowanie że VT Polska jest organizacją niepoważną oraz próby dyskredytacji Mirka Oknińskiego jako lidera pozostawię bez komentarza.
pozdrawiam
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Info o nagrodach jest na stronie: "Wygrane: 1000 pln". Co do zbijania kokosów - to znam znacznie lepsze sposoby na "zrobienie kasy".
Gratuluje wpisowe z 4 osob i to taka nagroda w kazdej kategorii wagowej czy tylko dla jednego ?Martius, co do pomagierów - miło mi jest pomagać i angażować się w rozwój czegoś co jest moją pasją.
Pomagac mozna a nawet trzeba i to sie chwali ale trzeba to robic z klasa i profesjonalnieSugerowanie że VT Polska jest organizacją niepoważną oraz próby dyskredytacji Mirka Oknińskiego jako lidera pozostawię bez komentarza.
A tego nie sugerowalem - to juz sobie cos dopowiadasz.
Ale po drugie o ile sie nie myle ValeTudo Polska jak na razie nie jest legalna organizacja w odroznieniu od np Shidokanu - chyba ze juz jestescie zarejestrowani jako stowarzyszenie lub zwiazek ? wtedy przepraszam
Po prostu jest cos takiego jak savoir vivre w takich rozmowach majacych na celu wspolprace itp - nalezy sie z tym najpierw zapoznac zanim sie zaczyna umieszczac takie posty jak umiesciles.
Napisano Ponad rok temu
4 tys na nagrody
Napisano Ponad rok temu
Co do savoir vivre - coz zdroznego jest w publicznym zaproszeniu do wspolzawodnictwa? Bardzo prosze wskaz mi miejsce w ktorym kogos obrazilismy. Zapewniam ze jedynym celem jest doprowadzenie do walk sportowych ktorych wizja cieszy fanow MMA w Polsce.
Licze na zrozumienie ze strony wszystkich bezposrednio zainteresowanych.
pozdrawiam
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Ujme to tak:
Mamy sytuacje:
Chcemy zaprosic dziewczyne do kina.
Piszemy w internecie na stronie - "Kaska zapraszam Cie do kina"
czy tez ?
Jedziemy do niej i umawiamy sie ewentualnie dzwonimy i umawiamy sie.
Chcemy zaprosic Papieza do Polski (ewentualnie prezydenta innego panstwa) piszemy w internecie czy tez gazenie Papiezu zapraszamy Cie do Polski czy tez jedzie do niego osobiscie ktos z wyzszych urzednikow najlepiej prezydent i na jego rece skalda zaproszenie ??
Jesli nie widzisz pomiedzy jednym a drugim postepowaniem roznicy to co tu tlumaczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Martius: to jest meska propozycja wspolzawodnictwa sportowego a nie zapraszanie panienek do kina.
Wydaje mi sie ze niektore osoby czepiaja sie kwestii formalnych odchodzac od meritum sprawy: walk, ktore sa oczekiwane przez kibicow. To czepianie sie kwestii formalnych swiadczy jedynie o braku dobrej woli uczestnikow tej dyskusji. Bo tak naprawde najwazniejsze jest to ze poprzez te walki mozemy wspolnie cos zrobic dla rozwoju MMA w Polsce.
Goraco wierze ze dobrej woli nie zabraknie samym zainteresowanym - organizacji Shidokan, jej liderowi Mariuszowi Radlinskiemu oraz zawodnikom Shido Team Poland, ktorych z tego miejsca serdecznie pozdrawiam.
z mojej strony to tyle na dzisiaj - niestety doskwiera mi brak czasu
pozdrawienia dla wszystkich uczestnikow forum! wspierajcie rozwoj VT/MMA w Polsce!
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja przedstawilem meska propozycje zaproszenia panienki do kina a nie posrednia poprzez ogloszenieMartius: to jest meska propozycja wspolzawodnictwa sportowego a nie zapraszanie panienek do kina.
No ale widac ze nie zrozumiales róznic - zachowania.
pozdrawienia dla wszystkich uczestnikow forum! wspierajcie rozwoj VT/MMA w Polsce!
Brat Pit ominales pytanie czy ta rozwijajaca valetudo w Polsce organizacja jest organizacja oficjalna i zarejestrowana ???
Bo w spisie Stowarzyszen Was nie znalazlem ? a to jest podstawa rozwoju i wpolpracy z profesjonalnie dzialajacymi organizacjami i klubami.
I zalezacym na rozwoju Valetudo powinno najpierw cos takiego wpasc do glowy ze warto sie zalegalizowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Informacje o zawodach VALE TUDO POLSKA.
- Ponad rok temu
-
Fight Typ-Pride FE (9 listopad)
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2003 FINAL (6 grudzień)
- Ponad rok temu
-
tyson nie w k1?
- Ponad rok temu
-
film "Klatka"
- Ponad rok temu
-
K-1 eurosport - 3.11.03
- Ponad rok temu
-
Pride Final Confilct 2003 (9 listopad)
- Ponad rok temu
-
K-1 w Eurosporcie, dziś 31.10 na żywo????
- Ponad rok temu
-
mix figxting w szczeicnie
- Ponad rok temu
-
Morderczy sport(Dziś na WP).
- Ponad rok temu