Bjj Wrocław
Napisano Ponad rok temu
ps. wbijam się w ten temat bo po co zakladac nowy .. pytam bo kumpel chciał się zapisać na coś tylko parterowego.
Napisano Ponad rok temu
ogolnie przekrojowka .... ale =czyste= treningi z bjj tez sa
adres ten sam ceny zaleznie od liczby treningow w tygodniu ...
Napisano Ponad rok temu
I jak to jest ogolnie z treningami : macie bardziej pod vale tudo czy jak? :>
Napisano Ponad rok temu
czyste bjj tzn w gi i bez uderzen jest prowadzone we wtorki i piatki (caly 2h+) w srody po judo okolo 45min-1h+ tez jest troszeczke parteru
poniedzialek, czwartek glownie stojka, troszke obalen i parter pod VT z uderzeniami (ale tutaj malutko 15-20minut)
aktualnie treningi z bjj prowadzi Jakub niebieski pas pod Renzem Gracie, znajdziesz jeszcze jednego niebieskiego z Carlson Gracie London i troszke bardzo dobrych bialych z 2-3 letnim doswiadczeniem
nieskromnie mowiac we wroclawiu nie znajdziesz klubu z lepszym parterem
Napisano Ponad rok temu
Jest jakiś podział na grupy zaawansowania ?
I ile kosztowałoby samo BJJ czyli jak rozumiem wtorek i piątek ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozgrzewka dla wszystkich jednakowa ... pozniej podzial na grupy ludzi nowi, kompletnie zieloni i ludzie ktorzy juz troszeczke wiedza o co chodzi .. sala jest duza 2 pelnowymiarowe maty wiec jest to wszystko gdzie pomiesci ...
kazda grupe prowadzi odzielna osoba/osoby
odplatnosc nie jestem pewien: 5x w tygodniu 120zl
2x w tygodniu okolo 40-50zl
powiedz koledze, zeby dzisiaj przyszedl na godzine 19 do hali sportowej przy mieszczanskiej (hala zapasnicza wks slask) niech sam zobaczy i oceni
Napisano Ponad rok temu
Byłem z kolegą , spodobało mu się .
A Jakub fajny gość.
Co do miejsca sali kurcze cięzko było trafić : Za salonem seata , cały czas prosto az do konca uliczki , gdzie odbija ona w prawo w jeszcze ciemniejsza .. i przechodzac przez bramę bedzie sala -- to dla tych ktorzy nie bedą wiedzieli ... (sorki jezeli jeszcze bardziej namieszałem)
Napisano Ponad rok temu
hmm ... szkoda ze nie dodałeś ze w piątki jest o 20.30
Byłem z kolegą , spodobało mu się .
A Jakub fajny gość.
Co do miejsca sali kurcze cięzko było trafić : Za salonem seata , cały czas prosto az do konca uliczki , gdzie odbija ona w prawo w jeszcze ciemniejsza .. i przechodzac przez bramę bedzie sala -- to dla tych ktorzy nie bedą wiedzieli ... (sorki jezeli jeszcze bardziej namieszałem)
Jakub??? Kto to jest??? Powiedz ze wszystkie kosci mu polamie jak przyjade do Wroclawia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Japan vs Brazil
- Ponad rok temu
-
Adrenalina
- Ponad rok temu
-
Bjj Zielona Gora
- Ponad rok temu
-
Bjj i odzywki
- Ponad rok temu
-
Maty?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Polsce mozna zrobic oboz treningowy ?
- Ponad rok temu
-
Filmy istrzuktarzowe BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO, JJ itp. w dc++
- Ponad rok temu
-
BJJ w Warszawie
- Ponad rok temu
-
do szpecow kulania sie!!pomocy
- Ponad rok temu
-
Trening BJJ a kregoslup