Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spotkanie w Łodzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

budo_punisher
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 760 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Re: Spotkanie w Łodzi
Wyobrazcie sobie panowie co by się działo w lokalu gdybyście zamiast tych wszystkich ostrych zabawek zaczęli sobie pokazywać i sie zachwycać np. coltem 1911, HK USP, FN 57, Berretą 92 czy mini - armatą Desert Eagle 0.5 AE. A przy próbie wręczenia rachunku swierdzilibyście, że zapomnieliście portfela. :D :wink: :)

P.S. Zazdroszczę spotkania. Choć sam nie mam jeszcze żadnego nożyka to z chęcia obejrzałbym w/w kolekcję.

Pozdrawiam
  • 0

budo_piterm
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3170 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Piter, napisz koniecznie na forum o tym przepięknym kanadyjskim traperze.
Tatoine

Muszę się z nim lepiej zapoznać... znaczy zaprzęc go do roboty! A na razie jest tyle (w Galerii Broni):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_jacu$
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 352 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to ja cos napisze. Widzialem ten noz "na zywo" i (tutaj kazdy dopisze sobie ochy i achy) zdjecia Pitera nie oddaja rzeczywistosci. Na zdjeciach klinga wyglada zupelnie inaczej. Ci, ktorzy nie widzieli niech sobie sprobuja to wyobrazic. Uwaga: ostrze jest wypolerowane na idealnie lustrzany polysk. Na zdjeciach nie da sie tego zauwazyc. Pierwsza rzecz, jaka rzuca sie w oczy po wysunieciu noza z pochwy to wlasnie zwierciadlana klinga. Jest nieskazitelnie gladka i wydaje sie przez to jeszcze szersza niz na zdjeciu.
Jak ktos z uczestnikow spotkania ma talent do przekazywania obrazow za pomoca slow to niech sprobuje opisac swoje wrazenia.
Ja najpierw zobaczylem oryginal a dopiero pozniej zdjecia. Owszem, fotki sa piekne ale to nie to samo.
  • 0

budo_mithrandir
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 880 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To ja dodam... Że ciężko opisać :) jak on leży w dłoni. Po prostu się w nią wtapia, rękojeść nie jest na oko nijak wyprofilowana, jest gładka, ale jak bierzesz go w rękę to on tam po prostu jest i czujesz, że zostanie do końca. Natychmiast staje się przedłużeniem dłoni... Wielkie wrażenie.

To jest po prostu... coś innego. Ludzie milkną, nikt nie pyta, a gdzie finger groove, a mało agresywne, a z czego to właściwie... I każdy zaczyna w duszy marzyć. I przychodzą do głowy jakieś imaginacje... tajga... zwierzyna... zawieja...

Ech, ale mnie wzięło...:)

Pozdrawiam
Mithr
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024