Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gdański Klub Karate Kyokushin - sensei Bogdan Jeremicz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

budo_-hermes-
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Gdański Klub Karate Kyokushin - sensei Bogdan Jeremicz
Witam, otoz trenuje kyokushin od miesiaca i jest super, ale ciezko... Problemy zaczely sie stwarzac od 2 tyogdni kiedy zazcely byc wprowadzane trudniejsze techniki "kage". Otoz wydaje mi sie ze nie podolam temu. Ale starac bede sie dalej. Prosiłbym tutaj o umieszczenie swoich doswiadczen zwiazanych z Gdanska sekcja. "GKKK"
  • 0

budo_lttiger
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 52 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Gdański Klub Karate Kyokushin - sensei Bogdan Jeremicz
sorki ale nie kumam do konca....czy pytanie sklada sie z 2 czesci:-1 dot. prawidlowego wykonania technik i 2.dot funkcjonowania GKKK?czy w Gdansku sie inaczej kopie? :) jaki masz problem z tymi techinkami?czy chodzi tu tylko o zbyt male(bo masz niewileki staz treningowy) rozciagniecie czy ulozenie stopy czy o rownowage czy o cos zupelnie innego?
  • 0

budo_wargrim
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Powiem Ci tak. Bogdan Jeremicz to jeden z najlepszych instroktorow w Polsce. Na pewno jezeli chodzi o umiejetnosci i doswiadczenie. Spedzil sporo czasu w Japonii, ma tam kontakty.
Jest otwarty na nowosci, w pzreciwienstwie do niektorych............

A technikami to sie nie przejmoj. Z czasem na pewno bedzie szlo latwiej.
Poczatki zawsze sa trudne. J na twoim miejscu to byl za wszelka cene kontynuowal treningi. U kogos takiego na pewno nie zmarnujesz czasu.
  • 0

budo_-hermes-
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chodzi tu mianowicie oto czy ktos trenuje lub trenowal w tej sekcji aby mógł sie ze mna podzielic wlasnymi doswiadczeniami zwiazanymi wlasnie z tym klubem. Jak tak to bardzo prosze.

A o drugie chodzi oto ze mam mały staż i ciezko mi jest...I poprostu tylko napisałem :) ze juz miesiac cwicze i juz mam problemy, to co dopiero bedzie za poł roku :)
  • 0

budo_slaszysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A o drugie chodzi oto ze mam mały staż i ciezko mi jest...I poprostu tylko napisałem :) ze juz miesiac cwicze i juz mam problemy, to co dopiero bedzie za poł roku :)

Nie no stary, a co ty myślałeś? Że po miesiącu będziesz wymiatać i w lot wszystko pojmował i wykonywał?

Ale pocieszę cię - najszybsze postępy robi się na początku, w ciągu kilku lat.
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a co myslisz ze kazdemu od poczatku wszystko wychodzilo? troche pocwiczysz i zobaczysz ze bedzie ok...tylko kwestia tego czy chcesz cwiczyc - bo to ze narazie cos ci nie wychodzi to nie jest takie wazne...wystarczy regularny trning dotego troche cwiczen w domu i bedzie ok...powodzenia :D
  • 0

budo_francos
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 247 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Po pierwsze jak juz to wpisuj prawidlowo nazwisko swojego instruktora - patrz temat :!:
A po drugie na pewno u tego sensei sporo sie nauczysz. Wiem to z doswiadczenia kiedy pare lat temu u niego cwiczylem.
Po miesiacu czy nawet roku nikt nie bedzie super fighterem.
  • 0

budo_-hermes-
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na wstepie chcialem przeprosic za to ze zle napisalem nazwisko sensei'a. Poprawie sie, - sensei Bogdan Jeremicz. Nie docisnela mi sie literka na klawiaturze... Wiem ze po miesiacu nie bede dobry itp. ale chodzi oto ze nie danwo jeszcze potrafilem wykonac kazda uczona technike, a teraz juz zaczynaja sie schody. Napewno z czasem bedzie coraz lepiej.

Głównie mnie interesuje czy jest ktos na forum kto cwiczył włąsnie w tej sekcji aby mogl sie podzielic ze mna doswidczeniami. Bardzo prosze...
  • 0

budo_wosiu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1070 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na wstepie chcialem przeprosic za to ze zle napisalem nazwisko sensei'a. Poprawie sie, - sensei Bogdan Jeremicz.

A przypadkiem nie Bohdan?
  • 0

budo_-hermes-
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie, nie Bohdan, sensei Bogdan Jeremicz. Prosiłbym moderatorów o zmienienie nazy postu, dokladnie o poprawe nazwiska.

Czemu tak malo osob sie wpisuje, czyzby nie wiele ma wspolnego z GKKK?
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Panowie sensei Bogdan Jeremicz 4 dan z Gdńska spędził kilkanasięci miesięcy w Japonii wyjeżdzając tam pare razy ,gdzie trenował w najepszych dojo.Jest otwarty na wszelki nowości nie zapominając o tradycji karate.Obecnie jako jedyny w Polsce poza paroma sensei z którymi współpracuje propaguje relane kyokushin , realna samoobrone z technikami reżcznymi na jodan oarz wprowadza jak jedyny ćwiczenia IKEN.Polecam wszystkim ,którzy chą się uczyc dobergo kyokushin - prawdziwego udział w jego seminarach i obozach letnich z udziałem Japońskich sensei i shihan.
Kto miał przyjemność uczestniczyć w zajęciach sensei wie jakie miał szczęście do niego trafić.To wspaniały szkoleniowiec i człowiek ,które swoje dotychczasowe życie poświęcił kyokushin karate.
:!: :!: :!:
  • 0

budo_conrad
  • Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nikt sie nie wpisuje bo spedzamy czas glownie w dojo a nie przed komputerem :) Ale i tak wszystko mamy pod kontrola :twisted:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024