Gdański Klub Karate Kyokushin - sensei Bogdan Jeremicz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest otwarty na nowosci, w pzreciwienstwie do niektorych............
A technikami to sie nie przejmoj. Z czasem na pewno bedzie szlo latwiej.
Poczatki zawsze sa trudne. J na twoim miejscu to byl za wszelka cene kontynuowal treningi. U kogos takiego na pewno nie zmarnujesz czasu.
Napisano Ponad rok temu
A o drugie chodzi oto ze mam mały staż i ciezko mi jest...I poprostu tylko napisałem ze juz miesiac cwicze i juz mam problemy, to co dopiero bedzie za poł roku
Napisano Ponad rok temu
Nie no stary, a co ty myślałeś? Że po miesiącu będziesz wymiatać i w lot wszystko pojmował i wykonywał?A o drugie chodzi oto ze mam mały staż i ciezko mi jest...I poprostu tylko napisałem ze juz miesiac cwicze i juz mam problemy, to co dopiero bedzie za poł roku
Ale pocieszę cię - najszybsze postępy robi się na początku, w ciągu kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
a co myslisz ze kazdemu od poczatku wszystko wychodzilo? troche pocwiczysz i zobaczysz ze bedzie ok...tylko kwestia tego czy chcesz cwiczyc - bo to ze narazie cos ci nie wychodzi to nie jest takie wazne...wystarczy regularny trning dotego troche cwiczen w domu i bedzie ok...powodzeniaA o drugie chodzi oto ze mam mały staż i ciezko mi jest...I poprostu tylko napisałem ze juz miesiac cwicze i juz mam problemy, to co dopiero bedzie za poł roku
Napisano Ponad rok temu
A po drugie na pewno u tego sensei sporo sie nauczysz. Wiem to z doswiadczenia kiedy pare lat temu u niego cwiczylem.
Po miesiacu czy nawet roku nikt nie bedzie super fighterem.
Napisano Ponad rok temu
Głównie mnie interesuje czy jest ktos na forum kto cwiczył włąsnie w tej sekcji aby mogl sie podzielic ze mna doswidczeniami. Bardzo prosze...
Napisano Ponad rok temu
Na wstepie chcialem przeprosic za to ze zle napisalem nazwisko sensei'a. Poprawie sie, - sensei Bogdan Jeremicz.
A przypadkiem nie Bohdan?
Napisano Ponad rok temu
Czemu tak malo osob sie wpisuje, czyzby nie wiele ma wspolnego z GKKK?
Napisano Ponad rok temu
Kto miał przyjemność uczestniczyć w zajęciach sensei wie jakie miał szczęście do niego trafić.To wspaniały szkoleniowiec i człowiek ,które swoje dotychczasowe życie poświęcił kyokushin karate.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Międzynarodowy Turniej Shidokan w Zgorzelcu
- Ponad rok temu
-
Filmy z walki - linki
- Ponad rok temu
-
Co sie tu u was dzieje?