BJJ w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Byłabym wdzięczna za pomoc^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cSzukałam w necie,ale niczego nie znalazłam
Poszukaj jeszcze raz.
Wpisz:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub
cokolwiek innego, a w hasle do wyszukania
BJJ.
Powodzenia!!!
Napisano Ponad rok temu
Musiałaś sie strasznie naszukać
Napisano Ponad rok temu
Strasznie trudno znaleźć jest temat na tym forum, szczególnie że jest przyklejony.Szukałam i wyświetlały się same zawody BJJ w Warszawie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tylko dlatego ze gosciu troche liznal kulania sie i chcial sie popisac.....bbrrrr....delikatne :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jak ci udekimenage przeciągnę to też będziesz pisał że aikido brutalne? czy może człowiek co nie potrafi się opanować? szczepan, szczepan, szczepan, ja też kiedyś się popisywałem, np rzuciłem dziewczynę 2x mniejszą od siebie (na aikido) na glebę że rozbiła nos, niezły twardziel jestem nie? widzisz takie frajery jak ja są wszędzie ale to nie oznacza że to czy tamto jest brutalne, itepe, poproszę o szklankę wody... 8)taaaaaaa.....delikatne :twisted: ....jak mi jeden koles zalozyl balache pod koniec sierpnia tak ze nie zdazylem zaklepac, to przez pierwszy miesiac nie moglem zgiac reki w lokciu, a do dzisiaj chodze na fizjoterapie i nie moge pozwolic nikomu na robienie na niej shihonagi :twisted:
A tylko dlatego ze gosciu troche liznal kulania sie i chcial sie popisac.....bbrrrr....delikatne :roll:
ps. dziś artykuły będą.
Napisano Ponad rok temu
No, jak Jusi zacznie kulanie i zawiaze swego ulubiongo sensei'a, to ja wyrzuca z dojo aikido, to pewne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zależy, może byc tak że się mu spodoba, jeśli jusi jest młoda zgrabna i powabna sensei może chcieć częściej się"być związanym"... :wink: tylko ta spódnica...No, jak Jusi zacznie kulanie i zawiaze swego ulubiongo sensei'a, to ja wyrzuca z dojo aikido, to pewne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Drogi Szczepanie nie mów takich rzeczy.Jesteś autorytetem moim i nie wierzę,że dałeś sobie zrobić krzywdę.
Fiodor a czy Ty prezypadkiem nie masz własnej sekcji? :>
Napisano Ponad rok temu
Co do kontuzji, to wiesz, to nie byla walka, tylko takie zadaniowe cwiczenie - robilismy kotegaeshi a uke mial wychodzic z trzymania jak tori nie zalozyl dobrze dzwigni na kontrole w trzymaniu... Koles troche spanikowal bo caly czas mu wychodzilem jak chcialem no to trachnal mnie balacha, taki napalony, mlody shodan, wiesz tak to juz z nimi jest... Nie zeby zlosliwie, tylko nagorliwy. A nawet w Himalajach wiadomo ze nadgorliwosc jest gorsze od zbrodni... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie przy moim 160 cm
Co do tej kontuzji to wiedziałam,że musi być jakiś kruczek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jesteście ciekawi hii
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej poprostu sie odezwij tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
do szpecow kulania sie!!pomocy
- Ponad rok temu
-
Trening BJJ a kregoslup
- Ponad rok temu
-
Nowy adres strony berserkerów
- Ponad rok temu
-
SAMBO ?!?
- Ponad rok temu
-
Pytanie do Animka
- Ponad rok temu
-
Chwyt z przodu i uwolnienie
- Ponad rok temu
-
Miedzynarodowe Mistrzostwa Niemiec BJJ i SW
- Ponad rok temu
-
BJJ w Poznaniu, gdzie najlepiej rozpoczac?
- Ponad rok temu
-
odnowione OnTheMat
- Ponad rok temu
-
Sztanga
- Ponad rok temu