filmy
Napisano Ponad rok temu
Wersja download: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] … kpa_HL.wmv
Krzychu Hanbal Pokaz:
Kilka innych filmików jest dostępnych na naszej stronce klubowej w dizale download [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest nowy adres stronki klubowej Taekwondo Instytut Masters(adres: taekwondo.masters.prv.pl już jest nieaktualny).
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
1.przydałyby sie zwolnienia lepszych akcji/uderzen.(jakosc na youtube to wymusza)
2.straszna rąbanka w drugim filmiku nie mozna bylo sie skupic
3. jakie zasady?
4.nie widac specjalnie defensywy , jezeli chodzi o prace rękoma ale nie mi oceniac=) [czyt. cepy szły..ojjj:( ] ale ogólnie fajne szczególnie uklady mi sie podobały łądnie wplecione pomiedzy walki ale mozna by cos interesujacego bardziej wybrac...
4+
Napisano Ponad rok temu
2. no cóż, ja też jestem bardziej zadowolony z pierwszego filmu, bo po prostu ciekawszy materiał był... a i walki ogólnie bardziej widowiskowe.
3. na pierwszym filmie zasady ETF (light-contact), na drugim PUT (light i semi), układy jak łatwo zauważyć - zarówno WTF, jak i GTF/ITF.,
4. cepy szły owszem, ale i parę fajnych skrótów w tempo jest, i jakaś kontra z obejściem, i wlocik nawet śmieszny trochę w wykonaniu malucha.
Coś interesującego bardziej nie dało się wybrać, co się dało, to się wybrało - zresztą jak to najczęściej bywa, najwięcej czasu zajmuje przejrzenie np. 3 godzin materiału i wybranie fragmentów na 180-sekundowy klip...
Napisano Ponad rok temu
zasady niestety powoduja zawsze wrazenia "kogucich walk" =/ mimo ze sporo fajnych akcji to własnie semi i light robią takie kogucie wrazenie..
=) pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sorki za offtop.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czy znacie moze jakies film kinowe albo telewizyjne gdzie pojawia sie tkd.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ma ktos moze jakies filmiki z zawodow WTF ? Tylko nie wrzucajcie linkow z youtube bo tam juz wiekszosc widzialam.pozdrawiam
Ja widziałem wszystkie i się nie chwale.
Napisano Ponad rok temu
Biorąc pod uwagę że codziennie pewnie jest dodawanych kilka/kilkanaście nowych, jest duże prawdopodobieństwo że jesteś w błędzieJa widziałem wszystkie i się nie chwale.
Napisano Ponad rok temu
Biorąc pod uwagę że codziennie pewnie jest dodawanych kilka/kilkanaście nowych, jest duże prawdopodobieństwo że jesteś w błędzieJa widziałem wszystkie i się nie chwale.
Niestety od miesiąca nie widziałem tam nic nowego . Ludzie pomóżcie ,mi się nudzi .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A może nowe tul?
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski SEnioróW ITF 2004r. gdzie ???
- Ponad rok temu
-
ceny egzaminow w federacjach TKD
- Ponad rok temu
-
Mity i prawda o Taekwon-Do
- Ponad rok temu
-
Gimnastyka
- Ponad rok temu
-
tkd in krk