ani juche z rozbitej facjaty :wink:zdarza się trysnąć i czym innym od czasu do czasu
mam nadzieje zes nie łzy miał na mysli...
Liczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ani juche z rozbitej facjaty :wink:zdarza się trysnąć i czym innym od czasu do czasu
mam nadzieje zes nie łzy miał na mysli...
hehe - zupełnie nie jedno ani nie drugie - ale Wy już dobrze wiecie co miałem na myśli... 8)
wracając do tematu mistrza - jest to Jacek Wenglowski Sensei.
pozdrawiam
kurm
p.s.
ten szeroki uśmiech kieruje do władz Vortalu
(właśnie zgłosiłem chęć bycia użytkownikiem Vortalu Budo - trzymajcie kciuki :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Jest Ci dobrze w tym dojo? szukasz nowego?
Jesli masz ochote przyjdz na trening Smaila,we Wrocku, na Zielinskiego,w wt. i czw. o g.20.
Zwykle tez tam jestem
Napisano Ponad rok temu
Paskuda - dzieki za reklam
Jaka tam reklama,szukam nowych przyjaciol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieszkasz w Olawie czy we Wrocku?
Jest Ci dobrze w tym dojo? szukasz nowego?
Jesli masz ochote przyjdz na trening Smaila,we Wrocku, na Zielinskiego,w wt. i czw. o g.20.
Zwykle tez tam jestem
Witam
Mieszkam w Oławie, w dojo mi dobrze (no chyba, ze przychodzi na zajecia taki jeden miłośnik zasad, który wszystkim mówi jak sie zachowywać, a sam zaraz po wyjściu z dojo gwiżdże sobie (może i wolno, ale wg mnie szatnia to też kawałek dojo i powinien się zachowywać.) wkurzają mnie tacy kolesie, ale ponieważ AIKIDO to droga miłości, to mu wybaczam :wink: :wink: )
Na treningi we Wrocławiu napewno się zacznę wybierać, ale jeszcze nie teraz. Muszę nauczyć się dobrze podstaw i opanować co nieco, żeby nie marnować czasu swojego a zwłaszcza innych. Jeszcze mnie wygonią i co? :wink: :wink:
Aha - a jak juz sie pojawię to napewno Cie znajdę :wink: :wink:
[b]Sczepan:
A jaki tam ze mnie zawodnik. Jam za zawodnikami klapek nosić nie godzien. :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Paskuda - dzieki za reklam
A propos reklamy - bardzo prosze o przesłanie info odnośnie stażu z Jackiem Wysockim Sensei ponieważ zapuściłem info w dojo i zaczeli zadawać pytania o konkrety a ja nic nie wiedziełem. (to pytanie jest oczywiście do Smail'a )
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
To się nazywa własciwa postawa Nie dość ze skromny, to jeszcze z poczuciem humoru, oby takich więcej :peace: :peace: :peace: :peace:A jaki tam ze mnie zawodnik. Jam za zawodnikami klapek nosić nie godzien.
Napisano Ponad rok temu
na priva tez dostaniesz :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie Paskuda, to sie nazywa podkradanie zawodnikow z innego dojo :twisted: :twisted: :twisted:
Szczepanie jak mozesz mnie podejrzewac o takie rzeczy :roll: :twisted:
ale jesli juz,ja niczego nie podkradam :twisted: ,zawsze zdobywam :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mr Smail:
Oks - szczekam
paskuda
podoba mi się Twoja postawa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oczekiwania wobec DOJO
- Ponad rok temu
-
Filmy!!
- Ponad rok temu
-
Poziom techniczny
- Ponad rok temu
-
Konkurs wreszcie rozwiazany Budojo
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu z Tamura sensei w Merchtem...
- Ponad rok temu
-
Arikawa sensei nie zyje
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Pascalem Durchonem^^
- Ponad rok temu
-
Magyar Legyel ket vo barat ...
- Ponad rok temu
-
Zdjecia w AIKIDO