EDC
Napisano Ponad rok temu
To jest opis Machaxa ale rekojesc ta sama.
A co do pokrycia ostrza to w moim BK7 wkladka kydexowa w pochwie porysowala lekko z jednej strony czrne pokrycie ostrza. NIe sa to glebokie rysy wiec mysle ze nie bedzie to ogniskiem korozji. Tlumacze to tez tym ze nie zdazylem jeszcze noza wymeczyc rabaniem i powloka sie nie zdazyla jeszcze "wypolerowac" poprzez normalne uzytkowanie.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
a co do modelu? który wybrać?
Napisano Ponad rok temu
Zalety: jest tani, ma "to cos" pod kciuk (przydaje sie przy struganiu) i ma "mlotek" z tylu rekojesci.
Zakladajac, ze noz bede nosil w miescie to ja wybralbym BK2.
Zalety: ksztalt ostrza ulatwia ciecie, pochwa pozwala na rozne warianty noszenia noza.
Jesli zastanawiales sie nad skladakami to pewnie nie szukasz noza do lasu tylko na ulice, prawda?
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko że BK2 nie ma w wersji pustynnej, bo cholernie mi sie ona podoba a wersje czarne wyglądają na zdjęciach, troche brzydkawo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.Jak wyciagniesz w tlumie EDC to ludzie popatrza i pomysla ze chcesz sobie cos przeciac,a jak wyciagniesz endure(no moze AZ TAK groznie nie wyglada-lepszym przykladem bylby jaikis Emerson :wink: ) to pomysla ze chcesz im cos przeciac
nie wiem ;] wedlug mnie owszem endura nie jest za ladna , ale i tak niewiadomo jak agresywnie nie wyglada ... nikt sie jeszcze nie szokowal jak ją wyciagalem :> .... co inngo z socomem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UT5
- Ponad rok temu
-
Książka "Miecze japońskie Nihonto"
- Ponad rok temu
-
Rambo...
- Ponad rok temu