centrum szkolenia jednostek spechjalnych (czyli TV a instruk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jup, ale sie skurwił :?Dokładnie. Kups to fachowiec w sprawach wojskowych, wyszkolił wielu ludzi i jest naprawdę dobry i profesjonalny w tym co robi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale 90% tych "komandosow" bedzie kombinowalo jak wojsko odroczyc lazac na codzien w ciuchach typu military
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat Gerarda J. ponieważ obecnie mieszka w moim mieście i mam z nim kontakt. chciałbym się np. dowiedzieć czy jest instruktorem survivalu i czy ma uprawnuienia do szkolenia ludzi, czy nadal ściga go policja i czy to wszystko co wyżej jest o nim napisane to prawda.to bardzo ważne piszcie na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
ponoc to niezly zjeb.
zarowno jezeli chodzi o wiedze jak i umiejetnosci i "lewe"dyplomiki ktore wystawia.
ja z nim doczynienia nie mialem i daje wiadomosci z drugiej "reki" od kilku osob.
Kups sie smial z Gerarda. tyle wiem
Napisano Ponad rok temu
Bo umie.
Ale to co wyprawia przed kamera to jest niestety zenada.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiecie że startował do GROMU pare razy?
ale odpadł bo cytuje "problemy z kolanem" :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już się dowiedziałem dużo rzeczy na temat gerarda i wiem kim naprawdę jest.pierdolony oszudt który wyłudza od innych pieniądze.nie dziwie się że go nie chcieli w gromie bo on jest stuknięty i ma świra.ale w jednym jest dobry w kantowaniu ludzi
buhahha o czym ty mowisz???
GROM i on?
Napisano Ponad rok temu
do GROMU startował Kups
Napisano Ponad rok temu
Co do gry terenowej 'Selekcja' - jest to poważna i bardzo dobrze zorganizowana impreza. Instruktorami są m.in. szkoleniowcy z byłej 56. KS. Uczestnicy dostają ostry wycisk nie tylko fizyczny ale i psychiczny (np. brak snu, nocne alarmy z wrzaskami itp).
Osobiście uważam to za kupę gów*a. Pewnego dnia poszedłem sobie na test w Straży Pożarnej dla kandydatów do służby. I wiesz co? Buło tam dwóch ciekawych osobników - jeden chwalił się że ukończył selekcję czy też w niej uczestniczył, a drugi że był w "bordowych beretach" W Stargardzie Szczecińskim(nigdy nie słyszałem o takiej jednostce w tym, mieście!). Oby dwaj iopowiadali ciekawe rzeczy, aten po selekcji mówił, że było ciężko, i wogóle byli tam przypadkowi ludzie...
No i obydwaj byli ostatni w bieguna 1000m( ja nie byłem w formie i miałem 3,28) a było nas 15...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a szkoda.
Napisano Ponad rok temu
Wg nazewnictwa używanego w wojsku desant i komandosi mają czerwone berety, żandarmeria szkarłatne, itd..., brązowe ma Obrona Terytorialna i to może o nią chodziło? OT to najgorsze jednostki - istny Tadżykistan.Buło tam dwóch ciekawych osobników - jeden chwalił się że ukończył selekcję czy też w niej uczestniczył, a drugi że był w "bordowych beretach" W Stargardzie Szczecińskim(nigdy nie słyszałem o takiej jednostce w tym, mieście!).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jakies spotkania seminaria?
- Ponad rok temu
-
Instytut a Stowarzyszenie KM
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening w zyciu.
- Ponad rok temu
-
krav maga dla laika
- Ponad rok temu
-
ceny
- Ponad rok temu
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Przewaga technik...
- Ponad rok temu
-
Czy warto ćwiczyć Kravkę jako samodzielną dyscyplinę ?
- Ponad rok temu
-
Krav maga na poczatek??
- Ponad rok temu
-
krav maga bytom
- Ponad rok temu