Fred Perrin Tactical Spike
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Juz gadalismy o nim, ale krotko... Mial ktos w rece... Opinie, uwagi, refleksje...
K_P
Napisano Ponad rok temu
ale sam przyrzad jest całiem niezły, prawdopodobnie wygodny w noszeniu, więc dobry jako last ditch defense, bo chyba innych zastosowań nie ma?
Napisano Ponad rok temu
to ja mam uchwyt do iglaków z 2 śrubkami do mocowania i komplet wymiennych szpiców ....za 10 $ ?
Napisano Ponad rok temu
To pokaz ten uchwyt?
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle że można to zdjęcie pokażać jakimuś ślusarzowi, czy coś i spooooro oszczędzić
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, ze moj post nic nie wnosi ale.. szok!
I jeszcze of topic - fajne cos:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piękna robota Pana szabo. taka szpileczka ma mnóstwo zastosowań!!! ja swoich uzywam do rozwiazywania węzłów, jedzenia frytek podważania wieczek i wielu wielu innych czynności. w porównaniu z wyrobami Pana Szabo moje szpileczki sa zdezydowanie mniejsze (choc popełniłem podobnej wielkości z zęba wideł) noszenie ich równiez nie sprawia problemów bo mieszcą się prawie wszędzie (np w odpowiednio przygotowanym szwie rekawa lub kamizelki )moja ulubiona jest wykonana ze stali węglowej dł całosci 10 cm grubosc igły 3mm zakończona jest koluszkiem pozwalającym wygodnie oprzeć w dłoni szpileczkę.
aaa pierwszą wykonałem z anteny samochodowej i mam ja do dzisiaj, w mojej kolekcji jest również igła tapicerska dł. 25 cm ta wymaga posiadania odpowidno spreparowanej rękawiczki (podszyta podwójna skórą we wnetrzu dłoni) i wiele innych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka,
AdamD
PS: $100 za gwóźdź? Mamo... 8O
Napisano Ponad rok temu
A ten ostatni wynalazek to czasem nie podpada pod ustawę o broni i amunicji jako "ukryte ostrze"?
No, to co :twisted: ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież to wskaźnik do pokazywania na mapie i prezentacji :wink:A ten ostatni wynalazek to czasem nie podpada pod ustawę o broni i amunicji jako "ukryte ostrze"?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
luz - opis...jejku alez niektore zabawki potrafia byc brudne.... papieros
zeby cos takiego nosic ze soba (tactical spike)chyba trzeba byc nieco zdesperowanym....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Panowie i panie... zakochałem się (MadDog content)
- Ponad rok temu
-
Mission Imposible II i Kershaw
- Ponad rok temu
-
Cwiczonko
- Ponad rok temu
-
Zero Point Technology
- Ponad rok temu
-
HORNET - kto zna?