Staż Iaido Czerwionka ?
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekawy waszych opinii, uwag )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale z pewnością poczytam sobie o ile otrzymam zaprenumarowane ponad 10 dni temu rzeczone czasopismo ) (to była delikatna aluzja do Redakcji).
Swoją drogą jestem ciekawy kiedy w Budojo pojawi się kącik czytelników a w nim listy zaczynające się od "Kochana Redakcjo .... mój chłopak ćwiczy na mnie kesa giri oraz menuchi. Co mam zrobić ???" - hehehe
A propos czy ktoś w tym pięknym kraju profesjonalnie uczy tameshigiri ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy calym szacunku Redakcjo, ale maly ten fotoreportaz......
Małe też jest piękne.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem ostatnio pana lukaszczyka na żywo oraz jego iaido i nie żałuje że nie jeździłem na jego staże...
Możesz rozwinąć temat ???
Napisano Ponad rok temu
i jak tam? rozwiniesz temat, czy pogadamy jak sie zobaczymy? tez jestem ciekaw.... Pana Lukaszczyka widzialem jedynie w TVP3, w relacji telewizyjnej, ciekaw jestem relacji ze spotkania na zywo....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marcin....
i jak tam? rozwiniesz temat, czy pogadamy jak sie zobaczymy? tez jestem ciekaw.... Pana Lukaszczyka widzialem jedynie w TVP3, w relacji telewizyjnej, ciekaw jestem relacji ze spotkania na zywo....
nie ma co rozwijać, na Baltic Cup nie byłem bo mnie szef na weekend przetrzymał w mieście, poza tym mecz pogoni,. w niedziele zmarnowałem cztery godziny by na ten pokaz pojechac, fajne były zbroje japonskie, które prezentował pewien gość, opowiadał o tym dość ciekawie i się nie nudziłem, mimo że coś niecoś sie juz wiedziało. Potem przyszedł pan Janusz lukaszczyk, chwilę coś pomówił i zaczął pokaz szkoły iaido którą ćwiczy. Siedziałem na samym przedzie i widziałem wszystko doskonale, miecz miał bardzo długi bo to taka szkoła (nie zapamietałem nazwy ), machał nim i jakoś tak na to patrzałem to doszedłem do wniosku, że to nie to na co przyjechałem robiąc raban w pracy. miecz po cięciu latał na boki, i góra dół jakby miał własną wole, sensei dyszał jak parowóz i takie tam inne rzeczy mi się nie podobały. Ogólnie jak dla mnie to to było kompletnie do bani, poruta, szkoda mojego czasu. Potem była gadka na temat kucia mieczy japońskich - 1.5 godziny gadki, nawet czegoś się dowiedziałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do stazy na slonsku to ja nie jestem kompetentna osoba do udzielania takich informacji najlepiej bedzie jak popytasz osoby a konkretnie czlowieka o ksywce "Kurotokage" z forum kture podalem w poprzednim poscie, on tam trenuje i jest na biezaco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kto cwiczy iaido w Trojmiescie?
- Ponad rok temu
-
Kobudo
- Ponad rok temu
-
kama
- Ponad rok temu
-
legalność treningów???
- Ponad rok temu
-
nunchaku
- Ponad rok temu
-
Broń czarnoprochowa
- Ponad rok temu
-
Walka bronia w Katowicach lub Gliwicach
- Ponad rok temu
-
Do nunchakowców i wszystkich innych zaint.
- Ponad rok temu
-
sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
łańcuch
- Ponad rok temu