ceny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ad 2: Należy popatrzeć ile zł / h. 2x1.5 = 3 h, 12 h KM / miesiąc. Zdecydowanie za mało i za drogo.
Ad1: 100 zł... (teoretycznie - bo nie trenuję :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż miałem z nią styczność..ale nieważne..słyszałem że w u mnie w 3 city jest 100 za 5 treningów czy coś w tym stylu ale głowy nie dam..inną plote słyszałem że chcą 100 za trening...
Najlepiej znajdź coś tańszego :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo zrozumiałem. Jeszcze raz. 90 zł za 2 treningi tygodniowo, po 1,5 godziny... za dużo, czy ok...???
Czytasz co piszę?!
Zawsze należy odnieść cenę do liczby godzin w miesiącu. Może być za 90 zł np. 5 x 2 h...
1.5 x 2 h x 4 / 90 zł to drogo...
Napisano Ponad rok temu
KM na Śląsku za miesiąc 90 PLN - 2/tydzień - czyli 1 zajęcia 11,25
KM nie na Śląsku za miesiąc 55 PLN (dla kobiet) - 3/tydzień - czyli 1 zajęcia 4,58
Jest róznica, a inne przykładowe treningi odpowiednio:
75 zł - 2/tydzień - 9,36
50 zł - 2/tydzień - 6,25
Zgadzam się z Combatem - istotna jest cena 1 treningu (i chyba jeszcze kilka innych czynników )
Napisano Ponad rok temu
obojetne czy to trening, czy abonament za cokolwiek
to jesli sie wcisnie (zwiekszy) ilosc programow, rozmow, trenigow, polaczen itp..., a klient ma placic drogo za miesiac , a pieniedzy tej wielkosci nie ma , to sobie odpusci i tyle. Niska cena jednostkowa na nic mu sie zda. Nie kazdy zamawia tusz do drukarki TIRami (bo wychodzi taniej)...
to samo z treningami. Kazdy ma jakas ustalona kwote jaka moze wydac na miesiac.
Napisano Ponad rok temu
dzięki... przez chwilę czułem sie osamotniony i nierozumiany :? :wink:nie zgadzam sie,
to jesli sie wcisnie (zwiekszy) ilosc programow, rozmow, trenigow, polaczen itp..., a klient ma placic drogo za miesiac , a pieniedzy tej wielkosci nie ma , to sobie odpusci i tyle. Niska cena jednostkowa na nic mu sie zda. Nie kazdy zamawia tusz do drukarki TIRami (bo wychodzi taniej)...
Napisano Ponad rok temu
nie zgadzam sie,
Po części racja -ale to nie ten temat. Słuchaj 2x w tygodniu po 1.5 h - to przegięcie - bardzo mało - o wiele za mało. A jak by było 4 x 1.5 h za tą samą cenę - OK. Kwestia o której wspomniałeś zaczęła by się przy powiedzmy 20 treningach za 200 zł (+ sauna, siłownia, basen etc.) - kto to wykorzysta?? A my mówimy o MAŁEJ skali, małej ilości treningów...
NIE rozważamy -czy ktoś ma kasę czy nie ma! To poboczna i zupełnie inna kwestia! W tej chwili ceny "na oko" bardzo się nie różnią! - Np. muay-thai 80 zł - w tym momencie zaczyna mieć znaczenie ILE dostajesz? Nie rozumiecie takiej prostej rzeczy?? (ludzie - ekonomia i zdrowy rozsądek!) :roll:
Czy to będzie 4 treningi x 1 godzinę w miesiącu - za 50 zł... czy 100 zł miesięcznie za 8 treningów miesięcznie?!
To jest TYLE SAMO za godzinę zajęć - 12.5 zł? Co się bardziej opłaca??? Kto się lepiej wytrenuje i więcej zyska
No sorry - nigdy nie myślałem że będę musiał tłumaczyć takie rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
KM - Gdynia 2 x 1,5h / tydzień za 100pln/m-c mężczyźni i 70pln kobiety,
...dla mnie to jest wystarczająco i cena też mnie zadawala :wink:
Jak by było 4 x 1,5h w tygodniu to bym nie miał czasu tam chodzić..to nie jest mój jedyny cel w życiu
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
treningow mozze byc mniej 2 x tydzien ale za 40 zl, niz 7 razy ale za 75
Nie kazdy ma czas zeby cwiczyc codziennie, nie kazdy chce cwiczyc codziennie, niektorzy trenuje wiecej niz jedna sztuke walki i wtedy sila rzeczy nie moga korzystac ze wszystkich treningow na jednej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat: jak juz zauwazyles , wg dla niektorych nie liczy sie tak bardzo ilosc treningow, co cena za miesiac
treningow mozze byc mniej 2 x tydzien ale za 40 zl, niz 7 razy ale za 75
Nie kazdy ma czas zeby cwiczyc codziennie, nie kazdy chce cwiczyc codziennie, niektorzy trenuje wiecej niz jedna sztuke walki i wtedy sila rzeczy nie moga korzystac ze wszystkich treningow na jednej.
No i słusznie. Właśnie przyznałeś mi rację!!
Chodzi tylko o porównanie ceny za godzinę. 100 zł za 2 x 1.5 to ZDZIERSTWO, za 50- 60 zł - to samo - byłoby OK.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehhh... stolyca panie, stolyca...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Przewaga technik...
- Ponad rok temu
-
Czy warto ćwiczyć Kravkę jako samodzielną dyscyplinę ?
- Ponad rok temu
-
Krav maga na poczatek??
- Ponad rok temu
-
krav maga bytom
- Ponad rok temu
-
KM i nuda treningów
- Ponad rok temu
-
Pencak Silat - ktoś coś wie?