Sterol Complex/Size On/ Ngeorge
Napisano Ponad rok temu
Wakacje czas zaczac i mysle nad kilkoma cyklami. Mam juz zakupiony UN Sterol Complex, ale mialem wystarczajaco dluga przerwe od kreatyny i moze lepiej zaczac od kreatyny, potem boozer a potem znowu kreatyna?
Myslalem zeby zrobic 4tygodnie na Size on, potem 4 tygodnie na Sterol Complex a potem chcialbym znowu zrobic cykl na Ngorge.
Teraz pytanie czy 4 tyg cykl na SO to nie za malo? moze pociagnac do 6-8 tygdni? Doradzcie jak to rozplanowac?
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie zakupilem Ngorge, 4 tygodnie a po nim Sterol Complex a potem SO
od przyszlego tygodnia zaczynam i na pewno zdam relacje z cyklu
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Dobra widze ze nikt sie nie chce wypowiedziec
Wlasnie zakupilem Ngorge, 4 tygodnie a po nim Sterol Complex a potem SO
od przyszlego tygodnia zaczynam i na pewno zdam relacje z cyklu
A może zrobić cykl na tym i na tym
jeden a porządny a ten sterol zostaw na koniec
Napisano Ponad rok temu
A może zrobić cykl na tym i na tym
jeden a porządny a ten sterol zostaw na koniec
No myslalem zeby ewentualnie polaczyc SO i cr2 z Alri, ale mialem naprawde dobre efekty po Ngorge, wiec sie wstrzymam. Tylko ile tygodni? Jedna pucha ie 240 tabsow wystarczy na 4 tygodnie...
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
ngorge w dni treningowe przed treningiem a 2 po treningu a w dnt 1 po przebudzeniu a 2 ok 6 godz później
najlepiej dokup jeszcze małą puszkę size on i zrób tak 6 tyg cykl
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
SO+ Ngorge.... to mocne polaczenie, ale czy potrzebne? PO samym Ngorge mialem naprawde dobre przyrosty, wiec jak sam Ngorge dziala to po co mieszac z SO? Przyrosty i efekty nie beda o wiele wieksze, a zasoby w portfelu sie zmniejsza . To moze walnac 4 tyg cykla na Ngorge potem Sterol complex a potem SO 6-8 tygodni i ewentulanie polaczyc z EEC - cr2 z Alri?
Możesz tak zrobić ale moim zdaniem 4 tyg to jest mało jak byś zrobił ok 6 tyg cykl to taki byłby fajny ale to byś musiał mieć 1,5 opakowania bo tak 4 tyg to minimum brania kreatyny
Napisano Ponad rok temu
Możesz tak zrobić ale moim zdaniem 4 tyg to jest mało jak byś zrobił ok 6 tyg cykl to taki byłby fajny ale to byś musiał mieć 1,5 opakowania bo tak 4 tyg to minimum brania kreatyny
wg mnie tez 4 tyg na kreatynie to malo troszq
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
wg mnie tez 4 tyg na kreatynie to malo troszq
Za mało Organizm jeszcze jest zbyt mocno "nasaczony" kreatyna i to nie przyniesie żadnych rezulatatow
Napisano Ponad rok temu
Za mało Organizm jeszcze jest zbyt mocno "nasaczony" kreatyna i to nie przyniesie żadnych rezulatatow
Macie racje walne 8 tygodni, ale na razie kupilem jedna puche, i zobacze czy sie wkreci tak samo dobrze jak ostatnim razem . To zobacze, zrobie 6-8 tygdoni na Ngorge a potem w przerwie wszamam Sterol Complex - 4 tygodnie..... no i pewnie na Beta alaninie pojade razem z Sterol complex a potem Size on 6-8 tygodni, ufff mam uraz troche do takich dlugich cykli, bo pewnie sie rozchoruje po drodze.... Mam tez ochote wyprobowac X-factor - kwas arachidonowy (jak w Animal Test i w Halodrolu), cykl trwa 50dni i potrzebne sa 2 puchy (koszt jednej to okolo 160zl ) Zobacze jak pojdzie, na razie czekam na paczuszke z Ngorge ,
Dzieki za odpowiedzi
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Macie racje walne 8 tygodni, ale na razie kupilem jedna puche, i zobacze czy sie wkreci tak samo dobrze jak ostatnim razem . To zobacze, zrobie 6-8 tygdoni na Ngorge a potem w przerwie wszamam Sterol Complex - 4 tygodnie..... no i pewnie na Beta alaninie pojade razem z Sterol complex a potem Size on 6-8 tygodni, ufff mam uraz troche do takich dlugich cykli, bo pewnie sie rozchoruje po drodze.... Mam tez ochote wyprobowac X-factor - kwas arachidonowy (jak w Animal Test i w Halodrolu), cykl trwa 50dni i potrzebne sa 2 puchy (koszt jednej to okolo 160zl ) Zobacze jak pojdzie, na razie czekam na paczuszke z Ngorge ,
Dzieki za odpowiedzi
6-8 tygodni bomba dajesz czas na optymalne wykorzystanie wszystkich supli
cykl ok
WTF ?