Drążek
Napisano Ponad rok temu
Wiecie może jakie ćwiczenia typowo gimnastyczna można wykonywać na drążku, który jest przymocowany w futrynie? Chodzi mi o ćwiczenia typu wymyk, odmyk, poziomki itp.
Będę wdziędzny za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale co wtedy z tradycyjnym zastosowaniem futryny?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za komentarze. Z tą futryną jest tak iż jest ona dość wysoka, wyższa niż normalnie, więc mogę na drążku potencjalnie robić różne rzeczy.
Może macie jakieś sugestie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o zamontowanie to nie ma mowy aby drążek wylądował razem ze mną na podłodze, z każdej strony trzymają go trzy wkrętaki wchodzące jakieś 2cm najpierw w futrynę a póżniej w ścianę.
Nadal czekam na jakieś propozycje ćwiczeń :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja robie podciaganie z nachwytu,podchwytu ,podciaganie drazka za plecy ( dobre na miesnie plecow).czasem robie jeszcze taki myk,ze staje pod drazkiem,lapie go tak,jakbym 3mal miecz/kij itp. nad gloewa i robie podciaganie raz na kjedna,raz na druga.taki biedny zestaw cwiczen
Napisano Ponad rok temu
mozesz robic podciaganie z obciazeniem ja juz powoli zaczynam, ladujesz do plecaka, plecahc na plecy i juz
a jakies wymyki to lepiej na swiezym powietrzu na jakiejs trawie, u mnie jest szkola wojskowa wiec sa takie drazki wysokie na piachu:) ale nie probowalem nigdy tego robic:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból głowy & kolka
- Ponad rok temu
-
cwiczenia brzucha na mase
- Ponad rok temu
-
A z nosa ciekla mu jucha...
- Ponad rok temu
-
Kolano oj boli
- Ponad rok temu
-
ZNISZCZONA SKÓRA NA STOPACH
- Ponad rok temu
-
(trach!) - k..wa moj kark !
- Ponad rok temu
-
Jak zawiesić worek treningowy?
- Ponad rok temu
-
Pływanie
- Ponad rok temu
-
Mam na chacie ławeczkę...
- Ponad rok temu
-
Maście przeciwbólowe, przeciwzapalne - czas wchłaniania.
- Ponad rok temu