Kolano oj boli
Napisano Ponad rok temu
Szacuneczek
Napisano Ponad rok temu
A z drugiej strony miedzy bajke o kopciuszku a o krolewnie sniezce ze kopniecia w worek tarcze sa zdrowe.
A są złe? Na pewno zdrowsze niż nawalanie w powietrze! Wiesz życie jest ogólnie niezdrowe, prowadzi do śmierci 8)
Napisano Ponad rok temu
buehehe dobre Jak przyjebiesz partnerowi kop na twarz to znaczy ze sie nie umie bronic i tyle...to tak samo jakby na sparingu nie walic w twarz tylko celowac na garde albo obok niegonie wyobrazam sobie treningu na ktorym przyjabyl pelen kop na twarz
Napisano Ponad rok temu
A próbowałeś rower ? Często zalecany jako rehabilitacja po operacjach kolan (w dwóch przypadkach moich kolegów: mieli operacyjnie rekonstruowane kolana, jeden rozwalil na nartach, drugi źle skoczył przez płot)a przyznam się że na sucho....
chyba jednak odwiedzę tego medyka (jak czas pozwoli)
anyway, thnx wszystkim za rady! :-) pozdr! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do roweru to zalezy od urazu, nie jest dobry do kazdej rechabilitacji.
Acha - rower - mi lekarz tez zalecal na pachwine, ale po rownym i nie forsowna jazde.\
Pozdrawaim
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Combat: pewno ze zdrowsze - dla kolan - co nie znaczy ze zdrowe.
Ja akurat po worku nie narzekałem - chyba, że ktoś nawala samymi kolanami cały czas - to 100% racji... (Punisher może się wypowiedzieć w tej kwestii po dzisiejszym treningu ze mną :wink: )
Napisano Ponad rok temu
(Punisher może się wypowiedzieć w tej kwestii po dzisiejszym treningu ze mną :wink: )
No to sie wypowiem.
Nigdy wcześniej nie trenowałem na worku, więc dzisiaj był ten pierwszy raz :wink: . Spróbowałem pouderzać trochę seriami z kolanka w worek. Kilka uderzeń i pojawił sie ból, że o otarciach nie wspomnę.
Panowie - dbajcie o swoje kolana. Kolega miał nieprzyjemny wypadek na rowerze, uszkodził torebkę stawową w kolanie, trzeba było odciągac płyn. Sprawność odzyskał, ale nie 100%. no i teraz to jest z niego niezły barometr. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Punisher : Pierwszy taz
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A tak OT to kolanami po worku to zly pomysl ( no chyba ze w klinczu :twisted: ).
No powinienem dodać, że chodziło o klincz. 8)
Napisano Ponad rok temu
A tak OT to kolanami po worku to zly pomysl ( no chyba ze w klinczu :twisted: ).
Niekoniecznie - jest świetne kolanko z doskoku - idzie trochę jak dollyo chagi, a potem jak się sklinczuje idą dalsze. Już nie wspominam o flying kickach (flying knee poniżej - spox - to ostatnie to był akurat żart ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Flying kick :? :wink: Na partyzanta jak znalazl :twisted:
A kopac w worek to kolanami!!!! ( no jeszcze zalezy o jakim mowa ?)
Jak bola kolana/piety to moze byc cos z kregoslupem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A kopac w worek to kolanami!!!! ( no jeszcze zalezy o jakim mowa ?)
Spoko - o standardowym skajowym czy skórzanym- dość twardym (nie mówimy ani o piasku ani o żwirze 8O :twisted: ).
A generalnie to można na worku:
a) Kolano w przód (muay-thai i combaty)
Kolano z zewnątrz (muay-thai i combaty - 2 główne warianty)
W klinczu lub bez. Polecam szkoleniówkę MUAY-THAI (od dawien dawna robię dokładnie to samo co ten gość )
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Combat ty wstydu nie masz :wink: :twisted:
Sciaga sie juz .
Thx saku, thx combat.
Ja kolanem kopie 2'gi wariant, bo pierwszym "wchodze" w najmniejejszy dystans.
Pozdrawiam i szacuneczek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZNISZCZONA SKÓRA NA STOPACH
- Ponad rok temu
-
(trach!) - k..wa moj kark !
- Ponad rok temu
-
Jak zawiesić worek treningowy?
- Ponad rok temu
-
Pływanie
- Ponad rok temu
-
Mam na chacie ławeczkę...
- Ponad rok temu
-
Maście przeciwbólowe, przeciwzapalne - czas wchłaniania.
- Ponad rok temu
-
Tribulus terrestris.
- Ponad rok temu
-
Polska - Szwecja
- Ponad rok temu
-
Siad plotkarski a kolana.
- Ponad rok temu
-
jakie zapotrzebowanie