Kluby w Warszawie [Mix Fighting, Shidokan, Shootboxing itp.]
Napisano Ponad rok temu
Prosil bym o wzucenie do tego tematu ogloszen klubow wyspecjalizowanych w MIX FIGHTING! ! !
Jezeli mozna to wzucie tesz rozklad zajec, ceny, kontakt z trenerem, i doakladnego adresu
ZA WSZELAKOM POMOC THX! ! !
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest adres warszawskiego klubu, znajdziesz tam wszystkie pomocne informacje.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
bjj + muay thai + zapasy
Hale Zapasnicza Gwardii i Legii
nie wiem jak na legii na gwardii pn sr pt 19:15 wt czw 13:30 i 21:00
pierwszy trening gratis
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapraszamy )
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
tam sie dowiesz kiedy i za ile ;];]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Shidokan Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie zwiazane z tematem, a dokladniej z warszawskim klubem Shidokanu ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Trzeba miec jakies zaswiadczenie lekarskie zeby u was cwiczyc?
Powinno sie miec zaswiadczenie od lekarza ogolnego ze jest sie zdolnym do wykonywania cwiczen fizycznych,zeby sie potem nie zdarzylo na treningu ze ktos skonczy z zawalem serca albo czyms podobnym :-) Bynajmniej czesc klubow takiego zaswiadczenia wymaga.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie zwiazane z tematem, a dokladniej z warszawskim klubem Shidokanu ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Trzeba miec jakies zaswiadczenie lekarskie zeby u was cwiczyc?
Powinno sie miec zaswiadczenie od lekarza ogolnego ze jest sie zdolnym do wykonywania cwiczen fizycznych,zeby sie potem nie zdarzylo na treningu ze ktos skonczy z zawalem serca albo czyms podobnym :-) Bynajmniej czesc klubow takiego zaswiadczenia wymaga.
ewentułalnie można napisać oświadczenie : "ja xxx jestem zdrowy i zdolny do ćwiczeń xxxx oraz czynię to na własną odpowiedzialność " - to tak na wszelki wypadek - wtedy trener nie beknie jak się takiemu typowi coś stanie...
Napisano Ponad rok temu
ewentułalnie można napisać oświadczenie : "ja xxx jestem zdrowy i zdolny do ćwiczeń xxxx oraz czynię to na własną odpowiedzialność " - to tak na wszelki wypadek - wtedy trener nie beknie jak się takiemu typowi coś stanie...
z tego co sie dowiadywalem u prawnikow to w przypadku jakichkolwiek problemow takie oswiadczenie mozna sobie wsadzic w :dupa:
Napisano Ponad rok temu
mozna dolaczyc do treningow w sroku miesiaca? czy lepiej poczekac do listopada..? jesli pierwsza opcja wchodzi w gre, to jak bedzie wygladac cena za niepelny miesiac?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Shidokan Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Poprzednie pytanie mialo byc ostatnim, ale jakos nie wyszlo, wiec tym razem nic nie gwarantuje
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdr,
Pawel Drozdziak
Shidokan Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MIKE TYSON W K1 ?
- Ponad rok temu
-
TVN - TURNIEJE VALE TUDO - PROSZE O NAMIAR PROGRAMU
- Ponad rok temu
-
Walki UFC w Kazie
- Ponad rok temu
-
Polak w K1?
- Ponad rok temu
-
Jungle Fight
- Ponad rok temu
-
PRIDE FC: Bushido - Gracie Family vs Japan (5 październik)
- Ponad rok temu
-
Brazil Super Fight (19 wrzesień)
- Ponad rok temu
-
FTP z mma
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Fotka z przegranej walki Ricksona na zasadach sambo