A taki ładny miałem avatarek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz tez sciagnac sobie z netu program Animation Shop i troche pokombinowac. Na pewno zmniejszylbys (po pewnych przerobkach stratnych) to obracajace sie kolko do wymaganej wielkosci.
/Bob Dylan/Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nigdy nie gaś światła nadziei...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ehhh aa ja mialem fajny samochod ....5,6 l ...300km tez niestety juz nie mam a szkoda .....moze se kazdu w tym poscie pozostawi wspomnienia o rzeczach ktore utracil ....wtedy bedzie on mial jakis sens
pozdrawiam
co to bylo za autko?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poważniej, to jakbyś Piter podrzucił oryginał mailem np. to obstawiam że dałoby radę coś wyraźnego wymyśleć
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak... a z avatarem to coś wykombinuję. Mam już nowy plan, tyle, że do czwartku będę miał prawie zero dostępu do sieciTo zegarek Luminoxa "Navy Seals" +jakis microtechowy OTF
Napisano Ponad rok temu
A Piter takie sfimstwa na avatarku pokazujeNo to to musi być goła baba
Napisano Ponad rok temu
Któryś z kosmonautów programu Apollo (a wszyscy oni serdecznie nie cierpieli psychologów, medyków itp.), jak dostał test Rorszacha, to spojrzał na kartkę i zdumiony powiedziałHmmm teraz to mi sie kojarzy z testem plam atramentowych, kazdy widzi co chce
-Przecież to jest do góry nogami.
Zaskoczony testujący zabrał mu kartkę, żeby sprawdzić, a reszta miała radochę
Napisano Ponad rok temu
To jest wlasnie ten testHmmm teraz to mi sie kojarzy z testem plam atramentowych
Napisano Ponad rok temu
Można zlinkować przez inną stronę - tak jak jest to w tym poście 8) .a tu dostaję wiadomość od szefa działu technicznego BUDO, że ma 26 kilo i że to za dużo... Pa pa, avatarku. Ostatni rzut oka:
W profilu wklejasz odnośnik do swojego avatara, mój np. ma 13 kb.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
BTW: w tymże profilu, w którym wkleiłeś linka do swojego emblematu, jak byk jest napisane:
Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB
5% przekroczenia szerokości, 55% przekroczenia szerokości, 125% przekroczenia objętości 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MicroTech Amphibian BB MAN PLN GRN - pierwsze wrażenia :)
- Ponad rok temu
-
Nowości w świecie stali.
- Ponad rok temu
-
Ale OTF!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Z nożem na panią minister
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio