Brazil Super Fight (19 wrzesień)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia z Sao Paulo.Trudno mi opisac walke w ktorej sam uczestniczylem.Niepotrzebnie sie podpalilem i wstawalem przez co wpakowalem sie w gilotyne.Moglem spokojnie poczekac do konca rundy zwlaszcza , ze czulem sie dobrze a moj przeciwnik krwawil z rozbitego luku.Walka mogla sie skonczyc roznie a tak stalo sie jak sie stalo.Przepraszam wszystkich ktorych zawiodlem.Spelnilo sie moje mazenie o starcie w takiej imprezie , ale pozostal pewien niedosyt.Mimo przegranej zebralem dobre recenzje i istnieje duza szansa na rewanz w przyszlym roku w tym samym turnieju lub w Meca VT.Chcialbym jeszcze na forum podziekowac mojemu mistrzowi JORGE''MACACO''PATINO za szkole zycia i walki jaka tu przeszedlem wraz z De Zoo, Bagim,Cipao i Romano.Bylo naprawde bardzo ciezko a po ciosach Macaco ,Napao , Luisa , Bad Boya i innych zastanawialem sie co ja tu robie.Jednak bylo warto, bo do walki bylem przygotowany.
Myślę że nikt nie ma do ciebie pretensji i nikogo nie musisz przepraszać, wszyscy w ciebie wierzymy i liczymy na kolejne walki.
Napisano Ponad rok temu
A nam pozostaje podziekowac Tobie za dostarczone nam emocje - powodzenia w nastepnych walkach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WALKĘ WYMYSLIŁA NATURA,
NIENAWIŚĆ WYMYŚLILI LUDZIE...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0