Gaz dla bezpieczenstwa?
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Gaz dla bezpieczenstwa?
Hi! Chciałem kupic mojej kobiecie cos do samoobrony i wydaje mi sie ze gaz bedzie najlepszym wyjsciem ale tu pojawia sie pytanie jaki? Szukałem troche w archiwum ale nie było nic konkretnego. Lord von Banan pisał ze najlepsze beda te pieprzowe... Dlaczego? Wogole mam zamiar kupic dwa jeden niech sobie na wolnym powietrzu popsika zeby mi w razie napadu nie czytała instrukcji obsługi. Drugi to w dzien do torebki a po zmroku do kieszeni kurtki.. Co o tym myslicie czy gaz to dobre rozwiazanie? Zapraszam do dyskusji...Za wszystkie wskazówki z gory dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
Re: Gaz dla bezpieczenstwa?
"Pieprzowe" sa dobre bo dzialaja na ludzi pod wplywem narkotykow/alkoholu oraz psy. Natomiast te z CS-em ponoc nie. W kazdym badz razie tak mozna wyczytac na roznych, rozniastych stronach internetowych.
Watek miotaczy byl poruszany na tym forum wielokrotnie, mozesz napisac jak szukales, ze nic konkretnego nie znalazles ?
Watek miotaczy byl poruszany na tym forum wielokrotnie, mozesz napisac jak szukales, ze nic konkretnego nie znalazles ?
Napisano Ponad rok temu
Re: Gaz dla bezpieczenstwa?
Juz troche na ten temat znalazlem ale ze wzgledu na prace i kobiete nie mam zbytnio czasu na siedzenie przed kompem i szukanie w archiwum. Ale co pojawi sie jakis watek to wiekszosc odp jest taka ze juz to "kiedys" było..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
9 następnych tematów
-
Gaz w żelu
- Ponad rok temu
-
Gazy i żele ... ( ankieta i pytania )
- Ponad rok temu
-
[Pytania] Broń gazowa
- Ponad rok temu
-
Gaz jeszcze raz
- Ponad rok temu
-
Gaz prad czy moze... ?
- Ponad rok temu
-
Gaz
- Ponad rok temu
-
GAZY : PARALIŻUJĄCE , PIEPRZOWE , ŁZAWIĄCE.
- Ponad rok temu
-
gaz paralizujacy
- Ponad rok temu
-
Gazem go!!!
- Ponad rok temu