Skocz do zawartości

Zdjęcie

Był "wybitny" polski film na 2 o dżudoce - "S

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

budo_pablozoo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Był "wybitny" polski film na 2 o dżudoce - "S
Wczoraj siedzę sobie i skaczę po kanałach. Klik, klik, klik. Aż tu nagle, proszę państwa, jakichś dwóch w białych szmatach :) Mówię sobie: oł yeah! A ci szarpią się szarpią, aż ten lepszy temu gorszemu takiego flajin armbara zapodaje, że hoho.

Sprawdziłem w programie. Był to polski film sensacyjny z roku 1999, proszę państwa. Tytuł:"Skok". O szlachetnym dżudoce, który stara się wyciągnąć pewnego hip hopowca ze szponów gangu ulicznego i tak dalej.

Płacz i zgrzytanie zębami, jednym słowem (a raczej kilkoma:). Nędza straszliwa. :blus:
Przestałem oglądać, kiedy główny bohater (imienia nie pomnę - wybaczcie) nożem dostał i do szpitala go zawieźli. Stwierdziłem, że już naparzać się nie będą :cry: i skierowałem swe kroki do łazienki w celu zażycia kąpieli.

Ktoś widział :?: (film, nie moją kąpiel :? )

A może, któryś z forumowiczów użyczył swojej wiedzy na potrzeby tego niewątpliwie wybitnego tworu polskiego przemysłu filmowego, (albo i nawet wystąpił) :?: :wink:

Hę?
  • 0

budo_tarciu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 968 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Był "wybitny" polski film na 2 o dżudoce - "S
Nie przesadzaj, film nie był taki zły.
A nawet jak na polskie niskobudżetowe produkcje całkiem mi się podobał.
I wolę go dużo bardziej niż te wszystkie nasze "komedie sensacyjne" jakich ostatnio mamy od cholery.

P.S.
Oczywiście, gdyby główny bohater zamiast judo trenował np. karate, to na film nie zwróciłbym najmniejszej uwagi :)
  • 0

budo_pablozoo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie przesadzaj, film nie był taki zły.
A nawet jak na polskie niskobudżetowe produkcje całkiem mi się podobał.
I wolę go dużo bardziej niż te wszystkie nasze "komedie sensacyjne" jakich ostatnio mamy od cholery.

To TY w nim występowałeś!!! Dlatego tak uważasz. Widzisz: Rozszyfrowałem Cię :!: :twisted:
:)
Masz rację. Trochę przesadziłem. Mam trochę spaczony gust jeśli chodzi o filmy(i nie tylko :wink: ): najlepsze są stare, czarnobiałe.
A to w sumie było solidne rzemiosło.
  • 0

budo_sulej
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 361 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Mi sie ten film też nawet podobał...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024