Był "wybitny" polski film na 2 o dżudoce - "S
Napisano Ponad rok temu
Sprawdziłem w programie. Był to polski film sensacyjny z roku 1999, proszę państwa. Tytuł:"Skok". O szlachetnym dżudoce, który stara się wyciągnąć pewnego hip hopowca ze szponów gangu ulicznego i tak dalej.
Płacz i zgrzytanie zębami, jednym słowem (a raczej kilkoma:). Nędza straszliwa. :blus:
Przestałem oglądać, kiedy główny bohater (imienia nie pomnę - wybaczcie) nożem dostał i do szpitala go zawieźli. Stwierdziłem, że już naparzać się nie będą i skierowałem swe kroki do łazienki w celu zażycia kąpieli.
Ktoś widział (film, nie moją kąpiel :? )
A może, któryś z forumowiczów użyczył swojej wiedzy na potrzeby tego niewątpliwie wybitnego tworu polskiego przemysłu filmowego, (albo i nawet wystąpił) :wink:
Hę?
Napisano Ponad rok temu
A nawet jak na polskie niskobudżetowe produkcje całkiem mi się podobał.
I wolę go dużo bardziej niż te wszystkie nasze "komedie sensacyjne" jakich ostatnio mamy od cholery.
P.S.
Oczywiście, gdyby główny bohater zamiast judo trenował np. karate, to na film nie zwróciłbym najmniejszej uwagi
Napisano Ponad rok temu
To TY w nim występowałeś!!! Dlatego tak uważasz. Widzisz: Rozszyfrowałem Cię :twisted:Nie przesadzaj, film nie był taki zły.
A nawet jak na polskie niskobudżetowe produkcje całkiem mi się podobał.
I wolę go dużo bardziej niż te wszystkie nasze "komedie sensacyjne" jakich ostatnio mamy od cholery.
Masz rację. Trochę przesadziłem. Mam trochę spaczony gust jeśli chodzi o filmy(i nie tylko :wink: ): najlepsze są stare, czarnobiałe.
A to w sumie było solidne rzemiosło.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cudzoziemiec
- Ponad rok temu
-
Zagrożenie terroryzmem artykuł ze strony ABW
- Ponad rok temu
-