Cudzoziemiec
Napisano Ponad rok temu
Będę wdzięczna.Czytając archiwum tego forum widziałam,że dużo osób nie przepada za tym aktorem
Napisano Ponad rok temu
Jak zwykle, tajemniczy czlowiek, bez znanej przeszlosci, ratuje swiat (a przynajmniej jego czesc) przed zaglada.
O wiele bardziej podobal mi sie liberator(1 i 2) i filmy z watkami ekologicznymi.
No i widac na tym filmie wiek, mase (nie miesniowa) i hawajska opalenizne
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem może ja się nie znam ale mogli by sie bardziej postarać^^'
Aczkolwiek Seagal jest spoko
Napisano Ponad rok temu
A tak wogóle to im późniejszy film z S. to gorszy
Napisano Ponad rok temu
Ale z tym co Seagal na początku filmu ginie to przesadziłęś :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ale z tym co Seagal na początku filmu ginie to przesadziłęś :twisted:
Nie to nie przesada, grał tam tez Kurt Russel, a Stef ginie w pierwszych 10 minutach filmu, ale nazwisko na pół plakatu Nie pamiętam tytułu, ale było coś o porwaniu samolotu i jak się podpinali do niego te Segal odleciał...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obejrzałam ##### i...emm dziwny jest jakiś^^' Liczyłam na super walki (oczywiście w wykonaniu Seagala) a nie na oglądanie strzelanin==' Połowa filmu to zbliżenia na spistolety ;P
Nie wiem może ja się nie znam ale mogli by sie bardziej postarać^^'
Aczkolwiek Seagal jest spoko
Dziwny to malo powiedziane. Ten film to chala normalna jest. Najlepszy Seagal to pierwsze jego filmy. W tych ostatnich to wiecej jest strzelanin. A w Cudzoziemcu to o ile dobrze pamietam sa chyba jedynie dwie sceny w ktorych robi cos co jest podobne do aikido. beznadzieja. zmarnowane 4 zeta w wypozyczalni.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, ze Stefcio gra tam polaka i ze widac pare polskich twarzyczek, nic dobrego powiedziec o filmie nie moge.
Polaka? A skąd. Coś Ci sie pomyliło.
Jak zwykle, tajemniczy czlowiek, bez znanej przeszlosci, ratuje swiat (a przynajmniej jego czesc) przed zaglada.
Pomyłka numer 2
[ROT13]Avpmrtb avr enghwr, Wrqlavr Ynfxr m onpuberz [/ROT13]
Generalnie film nudny jak flaki z olejem. Pare polskich gęb filmu nie ratuje, a wręcz odwrotnie. Wkurza to że występują niemal jako statyści. Na plus filmu przemawia krótka scena z Warszawą o świcie, któa wyglądała ładnie. Miałem też polewke ze sceną na dworcu centralnym.
J svyzvr wrfg gb qjbemrp avrzvrpxv
Ab v avrpu zv xgbś jlwnśav cb wnxą pubyreę j glz svyzavr cbgemrobjnł qhoyren, ob wn m jvryxą pvrxnjbśpvą
jlcngeljnłrz Znepvan Obelfn Iryvabjn, nyr avrjvryr olłb fpra tqmvr qhoyren zbżan ol cbgemrobjnć.
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest dobry to z chęcia go obejrzę^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Polaka? A skąd. Coś Ci sie pomyliło.
A już chciałem ten film obejrzeć
Ab v avrpu zv xgbś jlwnśav cb wnxą
Pvrxnjr pml glz fcbfborz zbżan ormcvrpmavr ancvfnć "tłhcv zbqrengbe" nyob anwsnwavrwfmr
sbehz b ZN wrfg an jjj.xbaxheraplwarsbehz.cy?
A
Napisano Ponad rok temu
A już chciałem ten film obejrzeć
A tam sproobuj, ale na dobranoc, usypia nieżle
Pvrxnjr pml glz fcbfborz zbżan ormcvrpmavr ancvfnć "tłhcv zbqrengbe" nyob anwsnwavrwfmr
sbehz b ZN wrfg an jjj.xbaxheraplwarsbehz.cy?
Zlfyr mr avr qbpravnfm anfmlpu zbqrengbeój.
Wnx gb olłb.... "Pmrść anz v anfmlz xbyrtbz. P***z cerpm :)"
M qehtvrw fgebal gra qmvnł mnjfmr zavr jxhemnł j fgbfhaxh qb fcbvyreój, qyngrtb gbcvxv an grzng svyzój
xgóelpu avr jvqmvnłrz cbzvwnz. N gnx snwavr ol olłb tqlol yhqmvr ghgnw anolyv xhyghel hżljnavn EBG-13
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zagrożenie terroryzmem artykuł ze strony ABW
- Ponad rok temu
-
SUPERKINO: Nieuchwytny
- Ponad rok temu
-
Jakość papieru w "Samuraj"
- Ponad rok temu