GOŁOTA BĘDZIE WALCZYŁ NA STARYM KONTYNENCIE?
Napisano Ponad rok temu
" Anglia albo Daytona Beach.
Andrzej Gołota nie ma czasu na odpoczynek. Minął zaledwie tydzień od jego zwycięskiej walki z Brianem Nixem, a już czynione są plany związane z następnym pojedynkiem polskiego pięściarza.
Oto, co mówi na ten temat Andrzej Gołota: - Odpoczynek to tak naprawde już mi się zaczyna kończyć. Parę dni z synem Andrzejem Juniorem i córką Olą i trzeba bedzie niedługo wracać na salę treningową. Nie narzekam, bo sam tego chciałem. Propozycje, z tych poważnych, są na razie dwie. O jednej mogę powiedzieć, o drugiej nie za bardzo. Frans Botha bardzo chce ze mną walczyć, ale jeszcze nie teraz. Jego promotorzy organizują na poczatku października walkę na Florydzie, w Daytona Beach. Pomysł jest taki, by zawalczyć tego wieczoru razem, ale z innymi przeciwnikami, a miesiąc później przeciwko sobie. Nie ma problemu, mogę się z nim bić. Kilka dni temu przyszła jednak propozycja z Wielkiej Brytanii, z jednej ze stacji telewizyjnych. Bardzo dobra finansowo, pod koniec października, ale nie mogę na razie podać żadnych szczegółów ani przeciwnika. W każdym razie coś się dzieje. Przy okazji - dziękuje kibicom za poparcie. Walczę, by udowodnić coś sobie, a nie tym, którzy mnie już skreślili, ale wiadomo, że bez fanów ta cała zabawa nie miałaby sensu. "
Napisano Ponad rok temu
hmmm... rewanż z Lenoxem? :?Kilka dni temu przyszła jednak propozycja z Wielkiej Brytanii, z jednej ze stacji telewizyjnych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie Zrzeszenia Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Videoclip - Highlights ICBO House-Gala Bergneustadt
- Ponad rok temu
-
Zmiana pozycji w boksie?, plusy?, minusy?
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Nix (fotki)
- Ponad rok temu
-
kickboxing czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
Szukam Boksu we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Gołota - Nix -dzisiaj!!
- Ponad rok temu
-
O polskich bokserach w swiatowym boksie- news
- Ponad rok temu
-
czy jest MUAY THAI, lub thai-box we wrocławiu ?
- Ponad rok temu
-
Saleta w Lublinie
- Ponad rok temu