Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 tylgo ci sie datki poprzestawialy, bo 22 jest dzis a z tego wynika jasno ze jutro jest? co? dwudziesty ktory? 23
  tylgo ci sie datki poprzestawialy, bo 22 jest dzis a z tego wynika jasno ze jutro jest? co? dwudziesty ktory? 23  
 pozdro
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Trochę mało ludzi przyszło , ale i tak był to dla mnie niezły szok po okresie ostrego nieróbstwa.
Szkoda , że nie było nikogo z ABADA , no ale cóż...
Pozdrówka dla ludzi z OdC.
P.s.Miał ktoś jakiś aparat czy coś , bo chciałbym swoje khe ,khe "techniki" pooglądać.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

:-)   :?   8O   :twisted:  . Coz moze sie czepiam, ale wedlog mnie nie nie najwazniejsze jest to ile ma sie kropeczek kolo nicku. A tak wogole sorry za taka zmiane tematu, ale nie moglem wejsc do "KNAJPY" aby to tam napiac. AXE
   :-)   :?   8O   :twisted:  . Coz moze sie czepiam, ale wedlog mnie nie nie najwazniejsze jest to ile ma sie kropeczek kolo nicku. A tak wogole sorry za taka zmiane tematu, ale nie moglem wejsc do "KNAJPY" aby to tam napiac. AXE

Napisano Ponad rok temu
 ja nie mam takiego dostepu non stop do neta i nic nie wiedzialam, a teraz jest juz po frytkach
  ja nie mam takiego dostepu non stop do neta i nic nie wiedzialam, a teraz jest juz po frytkach  ja prosze o szybsze i dokladniejsze info   ;(
  ja prosze o szybsze i dokladniejsze info   ;(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30- Ponad rok temu 
- 
			 Moda na benguela ?? Moda na benguela ??- Ponad rok temu 
- 
			 capo na national geographic jutro o 22 capo na national geographic jutro o 22- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira a papierosy :) Capoeira a papierosy :)- Ponad rok temu 
- 
			 I Warszawski Weekend Brazylijski 4,5,6 IX I Warszawski Weekend Brazylijski 4,5,6 IX- Ponad rok temu 
- 
			 Roda w Gdyni koło fontanny - sobota, 16.08.03 Roda w Gdyni koło fontanny - sobota, 16.08.03- Ponad rok temu 
- 
			 Jak zrobic ten kijek :/ Jak zrobic ten kijek :/- Ponad rok temu 
- 
			 Ile juz trenuja nasi instruktorzy ? Ile juz trenuja nasi instruktorzy ?- Ponad rok temu 
- 
			 Czy coś będzie...? Czy coś będzie...?- Ponad rok temu 
- 
			 Sorry za OFFTOPIC Sorry za OFFTOPIC- Ponad rok temu