dylemat
Napisano Ponad rok temu
Mam 25 latek i chciałbym się zapisać gdzies na jiu jitsu Goshin-Ryu.Czy wogóle jest sens żebym w tym wieku sie zapisywał na sztukę walki,czy to nie strata czasu i kasy.Jaka szkole w Krakowie byscie mi polecili.Mieszkam w Nowej Hucie,moze gdzies w tych okolicach jest jakas dobra szkola?.Za odpowiedz byl bym wdzieczny
Adaś
Napisano Ponad rok temu
I powtarzam kolejny raz że ze mną trenują ludzie którzy zaczynali dużo później i radzą sobie bez problemów - egzaminy zdają, dobrze trenują itd.
Więc nie trać czasu i na trening
Napisano Ponad rok temu
Hej
Mam 25 latek i chciałbym się zapisać gdzies na jiu jitsu Goshin-Ryu.(...)Jaka szkole w Krakowie byscie mi polecili.Mieszkam w Nowej Hucie,moze gdzies w tych okolicach jest jakas dobra szkola
sprobuj tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Adamie! Decyzja nalezy zawsze od CiebieHej
Mam 25 latek i chciałbym się zapisać gdzies na jiu jitsu Goshin-Ryu.Czy wogóle jest sens żebym w tym wieku sie zapisywał na sztukę walki,czy to nie strata czasu i kasy.Jaka szkole w Krakowie byscie mi polecili.Mieszkam w Nowej Hucie,moze gdzies w tych okolicach jest jakas dobra szkola?.Za odpowiedz byl bym wdzieczny
Adaś
Jeżeli chcesz spróbować to na os. Szkolnym 27 w środy i piątki o19;30
w budynku ZPOW Nr 1 ćwiczymy Ju Jutsu.
Zbierz ciało i motywację i odwiedż nas.
Napisano Ponad rok temu
os. albertynskie 36 sz.pods.100 sr.pt. 20:00
moze nie jest to czyste Goshinjitsu ale instruktorzy ktorzy tam prowadza wyszli wlasnie z tej szkoly
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rok temu po kliluletniej przerwie powrocilem min. na treningi Goshin Ryu, wiec praktycznie zaczynam od zera.
Mysle, ze 25 lat to tak dobry wiek na rozpoczynanie treningu , jak kazdy inny. Nigdy nie jest za pozno.
Napisano Ponad rok temu
a jak mawiają kendocy u nich maksymalnym wiekiem żeby zacząć i do czegoś dojść jest 80tka!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Wyjazd Moderatora
- Ponad rok temu
-
JIU JITSU w Gliwicach
- Ponad rok temu