Przeprosiny.
W artykule na temat noża, który zamieściłem w ostatnim numerze Nei Jia, korzystałem w części dotyczącej Tanto z artykułu pana Adama Przechszty. Nie zamieściłem niestety źródła informacji. Pragnę wiec przeprosić autora artykułu p. Adam Przechsztę jak również poinformować, że artykuł dot. Tanto – noża używanego przez japońskich Samurajów ukazał się na łamach nr 7/8 /99 MMS Komandos oraz na stronach Blade Broders.
Z poważaniem Ryszard Jóźwiak
PRZEPROSINY
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: PRZEPROSINY
To się zdarza, zapomnienie, przepracowanie itp :-) Czasami człowiek coś gdzieś przeczyta a potem po jakimś czasie swoimi własnymi słowami napisze dokładnie to samo :-) Trudno, czasami jak czytam Twoje teksty to po prostu mam jakieś deja vu, ale nic to. Rozumiem to Ryszard i nie żebym się czepiał, bo pomyślisz że się uwziąłem na Ciebie czy co, ale tak mnie z akademickiej dociekliwości interesuje np. sprawa zdjęć i praw autorskich. Np. to zdjęcie noża Corvo z artykułu Zbigniewa Gwoździa z "Komandosa" sprzed paru lat które użyłeś wraz z informacjami o Corvo w najnowszym artykule w "Świat Neijia" nr 30 ( i które nb wstawione jest pomyłkowo przy nożach puuko) to oczywiście jest publikowane za zgodą autora, no nie? Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej twórczości -
Wosiu
Wosiu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KRAV MAGA - filmik ze szwedzkiej strony
- Ponad rok temu
-
ROKOPASZNYJ BOJ i SYSTEM VASILIEVA
- Ponad rok temu
-