byl juz turniej K1 w POLSCE teraz 20 lipca
Napisano Ponad rok temu
1. MARCIN OBRANECKI - WARSZAWA
2. Michał KOŁODZIEJSKI - GDYNIA
3. BRYSZ ADAM - ŚWIETOCHŁOWICE
dalej nie pamietam
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SEKRETNY TURNIEJ, CZY JAK?????????????????????
Napisano Ponad rok temu
Silnie powatpiewam czy ktos ma w polsce licencje na uzywanie nazwy K-1.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie - zastanówmy się przez hwilę : przecież wielu z nas oglądajac te walki myślało sobie : "Ja tez bym tak chciał..." Jeśli turniej K-1 kiedykolwiek zostanie zorganizowany w Polsce to takie przemyślenia znajdą bardzo podatny grunt.
A więc... ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K-1 ? Bardzo chetnie ale kto mialby walczyc ? W Europie sa organizowane Gale K-1. Chetnych z Polski jak narazie brak. Wiec w zasadzie narazie nie ma o czym rozmawiac .. narazie.
Chetni mozeby sie znalezli do startow w Paryzu czy Szwajcarii. Ale czy K1 by chcialo polskich zawodnikow?
Napisano Ponad rok temu
Jak już mówiłem - pomijamy w rozważaniach zawodostwo - w końcu w Polsce niewielu jest ludzi, którzy zarabiają na życia walcząs na ringu. Owszem - jest sporo fighterów, ale oni pracują, studiują, słowem - maja zajęcia, które ograniczaja ich czas treningowy.Rutten zaczol w wieku 20 lat cwiczyc i co ?? :D
Napisano Ponad rok temu
i pewnie to ograniczenie czasowe powoduje ze brak jakis wielkich sukcesow ciezko czasem nadrabiac samym talentem do kogos kto ma stworzone komfortowe warunki do treningu...ok rozumiem studia ktos moze chciec byc wyksztalcony ( np. kliczko) ale praca pochlania zbyt wiele czasu chyba nie bez powodu wiekszosc zawodowych sportowcow jedynie trenuje ...swoja droga ludzie ze swiata sportow walki i tak sa niesamowici potrafia godzic starty na zawodach i normalne zycie gdyz typowych zawodowcow u nas nie ma czesto ludzi bedacymi instruktorami jednoczesnie np pracuja jako ochroniarze itp. badz maja prywatne frmy a tacy np. pilkarze zarabiaja kupe kasy tylko trenuja a nie potrafia prosto kopnac w pilke a w kraju gdzie co drugi lepek gra w noge i cala masa jest pseudo zawodowcow- zarabiaja nawet ci z trzeciej ligi co najwyzej mogliby nas reprezentowac na paraolimpiadzie i to nie wiem z jakim skutkiem z tych tysiecy nie sposob wybrac 11 ktora by umiala reprezentowac kraj..jestem zdania ze gdyby dzis sredniej klasy mlody zawodnik sw dostal polowe tej kasy co dostaje przecietny pilkarz potrafilby sie bez problemu przygotowac do K1 czy ufcJak już mówiłem - pomijamy w rozważaniach zawodostwo - w końcu w Polsce niewielu jest ludzi, którzy zarabiają na życia walcząs na ringu. Owszem - jest sporo fighterów, ale oni pracują, studiują, słowem - maja zajęcia, które ograniczaja ich czas treningowy.Rutten zaczol w wieku 20 lat cwiczyc i co ?? :D
p.s. swoja droga np. saleta tez chyba dosc pozno zaczal kick-boxing bo bodajze dopiero na studiach a jednak tak wiele w nim osiagnal :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sapp vs Kimo
- Ponad rok temu
-
Stephen Quadros nie będzie już komentował Pride !?
- Ponad rok temu
-
Kevin Randleman o GP
- Ponad rok temu
-
spoznione:) K-1 2003 in Fukuoka
- Ponad rok temu
-
K-1 Fukuoka - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Polskie K1 ?
- Ponad rok temu
-
Wywiady z Minotauro i Murillo Bustamante (PL)
- Ponad rok temu
-
Klub Hunter w Wawie Shootfighting
- Ponad rok temu
-
Technika obrony przed combatem (foto)
- Ponad rok temu
-
Shoot Box Seminarium w Wetzlar
- Ponad rok temu