Sapp vs Kimo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
The main event will feature Bob "The Beast" Sapp vs. Kimo Leopoldo.
to na kogo stawiacie ? dla mnie jesne 1r ko
Napisano Ponad rok temu
Kim jest Bob i Kimo w K-1 ? ......
Tak wiec slowo "worked" cisnie mi sie na usta, nie wiem czemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a dlaczego nie, soirry że pytam ale jestem nowy w temacie, jeżeli walczy w jednym turnieju to nie może walczyć w innym, czy są jakieś inne reguły, a może chodzi ci o jego wagę?
Wydaje mi sie ze Kimo po prostu nie nadaje sie do K1.
Sa ludzie ktorzy walcza z powodzeniem w K1 i Pride- np. Crocop i Sapp.
Ale tacy ktorzy dobrzy sa w MMA wcale nie musza byc dobrzy w K1- gdzie walka w calosci odbywa sie w stojce.Przyklady: G.Goodridge i D.Frye oberwali w K1.
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wytrenuje to się będzie nadawał, teraz by walczyć w tych turniejach to trzeba trenować przekrojowo co też ci panowie robią, więc walczą i w parterze i w stójce, po za tym w K1 jest parter chyba że pomyliłem z Pride
w K1 nie ma parteru.
K1 to kickboxing+ kolana- wiec o jaka przekrojowosc Ci chodzi?
Nie ma chwytow- sa tylko uderzenia.
Poza tym Kimo ma juz 39 lat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie obrażaj Mirka umieszczając go w takim towarzystwie ;]. Mirko jest świetnym Kickboxerem, a Sapp górą mięcha bez żadnej techniki.Sa ludzie ktorzy walcza z powodzeniem w K1 i Pride- np. Crocop i Sapp.
Za czasów UFC 3 - The American Dream miał 3 DAN. Do dziś chyba się nic nie zmieniło, bo Kimo bardziej poświęcił się MMA.Ale Kimo ma chyba dana w taekwondo czy cos. Co mu skodzi sprawdzac sie w stojce?
Tank... jego powrót to kompletna porażka. Fajnie by wyglądała jego walka z Fedorem .Faktycznie jak ma juz 39 lat to dałby sobie spokój, chociaż są starsi, bodajże Tank Abbott
Napisano Ponad rok temu
Powrót Tanka to porażka ale wkalkulowana, i tak bierze kupę kasy, tylko za to że wyjdzie na ring, a to że da się oklepać w paredziesiąt sekund to już inna sprawa, gażę i tak dostanie i tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sa tylko:
- Kickbokserzy
- Eks Bokserzy
- Karatecy
- Thai Bokserzy
- Bob Sapp ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejnym wyczynem Sappa było wyzwanie Tysona. Większość pewnie nic nie zrozumiała z tego krótkiego filmu, więc wytłumaczę co się tam wydarzyło.
Tłuścioch zaczął wytwarzać jakieś dzikie ruchy w stronę Tysona :peace: , który siedział tuż przy ringu. Zapewne miało to oznaczać "Ty i ja na ringu". Jak Mike wszedł na ring bestia się na niego rzuciła. Tyson nawet nie drgnął i stał z drwiącym uśmiechem , a Boba odciągnęli w drugi narożnik. Później zaczęła się rozmowa o walce. Oczywiście podczas rozmowy Sappacz miał "odwodnioną" minę :drinking:, był podtrzymywany przez dwie osoby i cały czas sączył wodę, którą go poił trener ;P. Dyskusja skończyła się mniej więcej tak:
Tyson: Podpisz tylko kontrakt duży chłopczyku (big boy) .
Sapp: Podpisze śmieciu :bad-words: .
Później Bob podczas wywiadu popisywał się znajomością kilku japońskich słówek i chwalił się, że zniszczy "śmiecia" Tysona. Jak podniósł ręce na znak zwycięstwa to większość widowni wyraziła dla niego swoją dezaprobatę. :splat:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stephen Quadros nie będzie już komentował Pride !?
- Ponad rok temu
-
Kevin Randleman o GP
- Ponad rok temu
-
spoznione:) K-1 2003 in Fukuoka
- Ponad rok temu
-
K-1 Fukuoka - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Polskie K1 ?
- Ponad rok temu
-
Wywiady z Minotauro i Murillo Bustamante (PL)
- Ponad rok temu
-
Klub Hunter w Wawie Shootfighting
- Ponad rok temu
-
Technika obrony przed combatem (foto)
- Ponad rok temu
-
Shoot Box Seminarium w Wetzlar
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowy Obóz Shidokan i Bushido - Palanga, Litwa