59 zł...!!!
:roll: Ta cena, to nie pomyłka...

Wykonany z twardej stali 440 A nóż typu Kabar. Głownia - stal pasywowana, nitowana do trzpienia. Uchwyt wykonany z tworzywa gumopodobnego. Pochwa nitowana z tworzywa typu zytel.
To jakiś żart?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 = podroba typu kabar = adidas w 4 paski  :wink:
  = podroba typu kabar = adidas w 4 paski  :wink:  Napisano Ponad rok temu
zaden zart...powazna oferta = podroba typu kabar = adidas w 4 paski
 W sklepach na pomorzu widziałem je już 5 czy 6 lat temu Ale może komuś się przyda...  :wink:
   W sklepach na pomorzu widziałem je już 5 czy 6 lat temu Ale może komuś się przyda...  :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Coś mi sie przypomniało, na ostatnim spływie na którym byłem jeden z kolesi miał ten  " nóż ". Niestety w jednym kawałku był przez jakieś trzy z siedmiu dni spływu bo mu sie złamał podczas podważania , najśmieszniejsze jest to że gość myślał że to orginalny Ka-bar Next Generation, a tak naprawdę to ten nóż chyba z 440 nawat nie jest, to chyba jakaś Chińszczyzna ale nie jestem pewien.
   Coś mi sie przypomniało, na ostatnim spływie na którym byłem jeden z kolesi miał ten  " nóż ". Niestety w jednym kawałku był przez jakieś trzy z siedmiu dni spływu bo mu sie złamał podczas podważania , najśmieszniejsze jest to że gość myślał że to orginalny Ka-bar Next Generation, a tak naprawdę to ten nóż chyba z 440 nawat nie jest, to chyba jakaś Chińszczyzna ale nie jestem pewien.

Napisano Ponad rok temu
 ... te sa wrecz bezczelne ;D
  ... te sa wrecz bezczelne ;D

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ....proste nie
  ....proste nie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A niech se kopiuja co chcom .. ale nie mojego ukochanego wymarzonego (i wciaz kurde poza zasiegiem) LCC GRRRRRRRjak to jak ?...chinczycy maja gdzies prawa autorskie i juz
....proste nie
 :2gunfire:

Napisano Ponad rok temu
A niech se kopiuja co chcom .. ale nie mojego ukochanego wymarzonego (i wciaz kurde poza zasiegiem) LCC GRRRRRRR
Napisano Ponad rok temu

A cena .. nie no jak czytalem to ok 220$ .. automata nie kcem
   A cena .. nie no jak czytalem to ok 220$ .. automata nie kcem

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu