Noże MAD DOG - najlepsze na świecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurcze moze to bylo na dawnym knife Forum , ale jeszcze za Earla Stewarta ? Postaram sie poszukac.
ciemny Lord
MAm pytanie a jakie extremalne testy przechodzily Busse ?
Z tego co wiem to tylko je zginali , no i oczywiscie kroili co wpadlo pod reke.Jerry Busse cos tma ostatni mowil ze przygotowuja , porownawcze testy ( nie pamietam czy stali czy beda to noze) i beda one wydane na DVD, ciekawe zobaczymy
Mad Dog , osobiscie wygina KAZDY noz w imadle po obrobce cieplnej , a przed szlifowaniem.
Z ciekawszych test MD, na wlasne oczy widzialem , ja Kevin "potracil" swoim zderzakiem swojego trucka , zamocowanego ATAKA.
I co i nic.....
Napisano Ponad rok temu
Seiken, czekany na foty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POgoda u mnie do niczego ostatnio , taka niefotogeniczna ( slonce swieci tylko jak jestem w pracy) , musicie poczekac na foty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie nie wiem po co komu dziko drogi mad dog jak mozna miec ta sama jakos od camillusowego BK&T,za pol ceny?(opinia oparta na opiniach innych ludzi nie na własnych doswiadczeniach:)
Trzymajac sie twojej filozofii , to po kiego sie meczyc probujac wyciagnac jakas fajna dziewczyne z klubu, kup sobie koze ,to tez conajmniej polowa kosztow .................
Tak a propo , to takiego porownania jescze nie widzialem ......apple and oranges , Ferrari i Hundai , Golota i Lewis........
Napisano Ponad rok temu
...a gdzieś to wyczytał, tudzież zasłyszał?Osobiscie nie wiem po co komu dziko drogi mad dog jak mozna miec ta sama jakos od camillusowego BK&T,za pol ceny?(opinia oparta na opiniach innych ludzi nie na własnych doswiadczeniach:)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
it tu
tu jest recenzja z bussem
przy okazji-da się tak zrobic z rączką od mad doga?
Nie chce wciskac ze bekkery rzadza,tylko ze sa to twarde nozyki za rozsadna cene...
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie dostałem jeszcze potwierdzenia zamówienia
Napisano Ponad rok temu
Matematycznie podchodzac do twojego rozumowania :
Jezeli 2>1 i 100 > 1 to 2=100.
PS
rekojesc jest suppperrr , jeszcze w otworach powies babki choinke i bedzie to prawdziwy art.
Tak tu Mad DOg wymieka czegos takiego z jego rekojesciami sie nie zrobi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shannon odpowiada czasem nawet z 2-tygodniowym poślizgiem albo lepiej. Jak po tygodniu nie odpowie - wyślij mu przyjacielski "reminder". Fajny gość, ale zabiegany... no i nie zdziwię się, jeżeli przyjmie zamówienie z datą realizacji na dzień dziecka 2004...zawsze tak długo odpowiadają na maile?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to dużo się nie pomyliłem... tak właśnie jest z MD.Nie będzie to szybciej, jak 12 miechów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bear Claw serrated or not?
- Ponad rok temu
-
Zestawy Lansky. Co o tym sądzicie ?
- Ponad rok temu
-
Buck Strider lock
Guest_budo_HUB_* - Ponad rok temu