Bear Claw serrated or not?
Napisano Ponad rok temu
Spotkalem sie juz z opiniami iz zabki sa lepsze poniewaz tna nawet jezeli sie stepia w przeciwienstwie do plain edge. Z drugiej strony ze jako noz sluzacy do samoobrony moga zaciac sie w cietym medium. Jeszcze gdzie indziej iz dzieki nim jest wieksza szansa na "przeszarpanie" sie przez ewentualna odziez i zadanie ciecia w ciele.
Wiec jak to jest tak naprawde ze wspomnianymi ostrzami w przypadku tego noza?
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie wygodniejsza jest wersja plain.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam plain i jestem zadowolony - owszem nie jest za twardy ale zawsze mały kamyczek do ostrzenia mozna wziąc w plecak czy torbe
co do linek - miód - dawno nie miałem nic co by je tak ładnie cieło , nawet kanabki da sie nim robic - z zabkami byłny problem chyba .....
Napisano Ponad rok temu
Macie jakies patenty na noszenie go?
Napisano Ponad rok temu
Noszę go na pasku. Rewelacja. Zakryjesz go nawet koszulką wypuszczoną na wierzch. Na szyi problem w lecie, ale sposób umocowania na pasie jest da best. Podrzucę jutro może jakieś zdjęcie.
Napisano Ponad rok temu
A ja f-4 nosze na szyi i jakos specjalnie nie widac..... czasem sie odbie tylko jakis blizej nieokreslony ksztalt, ale to chyba tylko zorientowani wiedza ze to noz... tym bardziej ze teraz hiphopowcy nosza "smycze" na klucze... wiec cos dyndajace na szyi pod koszulka nie zwraca juz tak uwagi... a wlasnie moze przypniesz BC do smyczy i wtedy juz calkiem z glowy.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jeszcze tylko zapytam gdzie nabyliscie swoje BC?
z tego co sie zorietowalem najlepsze ceny na CRKT maja na: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. w Wawie w Swiecie Nozy na Marszalkowskiej te noze sa srednio o 50-70zl drozsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, niektórzy zamawiali :wink:
Dlugo musiales czekac na przesylke? albo lepiej jak dlugo trwal caly proces od zlozenia u nich zamowienia do otrzymania noza? bo zdaje sie to byc zupelnie inna kwestia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zestawy Lansky. Co o tym sądzicie ?
- Ponad rok temu
-
Buck Strider lock
Guest_budo_HUB_* - Ponad rok temu
-