Morze ktoś wie coś ciekawego o tym jak zaczynali soje kariery wielcy?.(a przynajmniej znani;) )
Jak zaczynali ...
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Jak zaczynali ...
Ja wiem ,że to może już było... ale przy okazji Nowego Praida to mi się walki tzw. Bushido (na wizji TV kiedyś u nas pokazywane) przypomniały . Pomijam tu fakt oceny samego wyglądu i założeń tych walk , ale się łezka w oku kręci hehe jak sobie człowiek przypomni takiego młodego wymoczka co tam startował (oczywiście do prawdziwych zawodników jak Tamura(i jego magiczne ucieczki;) ) czy master Takada(i jago wspaniałe walki z Garym;) )to mu lata świetne było
) Już wiecie o kogo mi chodzi ? Tak tak Sakuraba też gdzieś musiał zaczynać. Ech.
Morze ktoś wie coś ciekawego o tym jak zaczynali soje kariery wielcy?.(a przynajmniej znani;) )
Napisano Ponad rok temu
Re: Jak zaczynali ...
wielcy i znani ale w jakiej sw?
Jeśli chodzi Ci o Sakurabe to tu masz jego sylwetke *[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]*
Jeśli chodzi Ci o Sakurabe to tu masz jego sylwetke *[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]*
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów- Ponad rok temu
-
parter- Ponad rok temu
-
Shaolin Kempo- Ponad rok temu
-
"Olimp" - Wrocław- Ponad rok temu