PRIDE FC Total Elimination 2003 - 10 sierpnia
Napisano Ponad rok temu
Ja bym tam nie chcial wysnuwac teorii spiskowych, ale...
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W polskiej lidze bjj, oczywiście!!!!na #mma ? fakt Ricco powinen wygrac ale gdze nie ma walow ?
Napisano Ponad rok temu
na #mma ?
Nie na polskim #mma, tylko na #mmatoday i serwerze efnetu. Tam prowadzilismy dosc zywa dyskusje na ten temat.
Moim zdaniem Ricco i Mino powinni dostac remis, a Murilo definitywnie powinien dostac decyzje, wogole walek, ze Jacksonowi dali tak dlugo odpoczac po gilotynie. Do dzis jestem wkurwiony, ze w takiego wala zrobili Bustamante. Najbardziej stylowy chyba ze wszystkich.
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak oceniacie tego nowego komentatora, Damona Perry czy jak mu tam? Mnie strasznie irytował ten goguś z głosem Kaczora Donalda, szkoda że nie ma już Quadrosa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez to program do rozmow rzeczy typu pride itp najlatwiej znalezc na dc na specjalnie do tego poswieconym hubie - 10mbit-1.myftp.org - trzeba udostepniac 10gb i 3 sloty, w ostatecznosci mozna poszukac czegos jeszcze na kazie i innych tego typu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spokojnie na ircu znajdziesz walki (ale kanalow nie pamietam, wejdz na hub na dc i tam sie popytaj, kiedys podawali co i gdzie:-)
sam nie jedno sciagnelem z irca :-)
Napisano Ponad rok temu
No zainstalkowalem sobie DC ale nie laczy m isie z tym adresem :-( (a pride sciagniesz stad:
program: direct connect
hub: 10mbit-1.myftp.org
udostepniac: 10 giga lub wiecej
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Poza tym trzeba spełnic warunki stawiane przez huba W moim przypadku przekierował na Radio4u i trzeba udostępniać 3 sloty oraz 500 MB materiału.
A propo czy warto ściągać Worlds Wildest Street Fights vol.2 ?
Napisano Ponad rok temu
Na MMA4u potrzeba 10GB.Poza tym trzeba spełnic warunki stawiane przez huba W moim przypadku przekierował na Radio4u i trzeba udostępniać 3 sloty oraz 500 MB materiału.
Nie warto. Chyba, że dla pań które pojawiają się między walkami.A propo czy warto ściągać Worlds Wildest Street Fights vol.2 ?
Napisano Ponad rok temu
jak nie wyszukuje to ustaw w opcjach passive
moze nie laczy Ciebe bo hub zajety, lub sprobuj ponownie, mnie tez nie zawsze odrazu laczy, a directa uzywam zwyklego (czasami plusa)
Napisano Ponad rok temu
moze po kilku pridach sie przyzwyczaje
Napisano Ponad rok temu
Jakoś go przeboleje, ale niech nie zagłusza zawodników jak coś mówią do mikrofonu!co do komentatora, to stary byl lepszy
moze po kilku pridach sie przyzwyczaje
Napisano Ponad rok temu
Mnie strasznie irytował ten goguś z głosem Kaczora Donalda
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamiętam to Quadros komentuje obecnie 2H2H.Gosc jest beznadziejny, a ja radze trzymac kciuki to moze UFC podpisze kontrakt z Quadrosem i beda miec zajebistego komentatora.
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shootfighting
- Ponad rok temu
-
Chcesz powalczyć w K-1?
- Ponad rok temu
-
Kiedy kolejne walki na gali Rings?
- Ponad rok temu
-
Walka M.Ligiżyńskiego o zawodowe mistrzostwo Europy ?
- Ponad rok temu
-
Obóz Shidokan z Kancho Yoshiji Soeno
- Ponad rok temu
-
K-1 BEAST II
- Ponad rok temu
-
UFC 44
- Ponad rok temu
-
Zawodowa gala SHIDOKAN - Bukareszt (Rumunia)
- Ponad rok temu
-
UFC z satelity????
- Ponad rok temu
-
Brazylijski Bob Sapp ?
- Ponad rok temu