nowe pismo "branżowe"
Napisano Ponad rok temu
I ja chcialem dorzucic tu kilka slow od siebie, mam nadzieje ze beda uwzglednione
Pismo jest OK, nie bede sie na ten temat rozpisywal, bo w sumie zgadzam sie z pozytywnymi opiniami wyrazonymi przez poprzednikow. Wiec po co sie powtarzac. Powiem tylko ze tematyka bardzo mi pasuje i zamierzam Was zapronumerowac.
Ale mam uwagi odnosnie strony... Skrzywienie zawodowe. Zbyt malo informacji. Choc w ostatnich dniach doszly nowe dzialy. Niestety wywalily sie Wam czcionki w dziale "Od redakcji". NO i kroj czcionki jest calkiem inny niz w innych dzialach. Tapety sa OK, ale jest cos nie tak z plikiem aikidoRed.jpg. No i niepotrzebnie sa dwie wersje kolorystyczne tych samych tapet. Przydalyby sie rowniez rozdzielczosci do wyboru.
Mam nadzieje ze mi wybaczycie ze publicznie wywalilem kawe na lawe, ale dzieki temu pewnie strona zostamnie szybciej poprawiona
OK to czekam z niecierpliwoscia na kolejny nr i zycze powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym tez aby ukazaly sie po polsku wywiady i artykuły z Aikidojournal. Sa fantastyczne.
I oczywiscie informacje o majacych sie odbyc stazach (nie tylko sprawozdania po fakcie)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai = kickboxing-ale ja kupia! nie wiedzialam.
- Ponad rok temu
-
Efekty krótkiego wypadu do lasu:)
- Ponad rok temu
-
Musashi Miyamoto - petycja
- Ponad rok temu
-
Shaolin Temple
- Ponad rok temu
-
Piątek , TVN7 , Mafijne Porachunki 23
- Ponad rok temu
-
"to się w głowie nie mieści" 28.06 TV4...
- Ponad rok temu
-
Moje zdjęcia (na edysku)
- Ponad rok temu
-
ponaddzwiekowe zolwie - 1 TVP sobota 21. czerwca 2003
- Ponad rok temu
-
"American Ninja 5" - sobota 21.06.2003 22:40 TVP 1
- Ponad rok temu
-
Murat za brak znajomości sztuk walk