nowe pismo "branżowe"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam a czy ktoś zdradzi cene tego pisemka?
Prawie 20 zl ale ponad 2 razy grubsze od samuraja czy budokanu.
Napisano Ponad rok temu
Dużo osób wypowiada się dość pozytywnie :>
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam a czy ktoś zdradzi cene tego pisemka?
19,90. jeszcze nie kupilem ale chyba sie skusze.. nie zdazylem przeczytac calego w empiku :wink:
Napisano Ponad rok temu
poprzednich razem wzietych. Jednak jak ktos lubi tradycje i historie sztuk walki to jest cos dla niego. No i objetosc tego pisemka tez jest spora.
Właśnie przyszedł mi do głowy pomysł na pismo o sztukach walki. Nazwę je... hmm... "Budohurt", bo chyba jeszcze takiego nie było.
Będzie tam kilka stałych działów:
1. Sławni wojownicy. W pierwszym numerze obowiązkowo M.Musashi.
2. Słowniczek japoński. Cholernie ważne i potrzebne w trenowaniu słowa japońskie. Być może też chińskie.
3. Zabytki. Wizyty w miejscach gdzie ćwiczyli Wielcy Mistrzowie.
4. Relacje ze stażów. Koniecznie, chociaż nie wiadomo po co.
5. Duuuużo reklam.
Pismo będzie oczywiście na kredowym papierze. Wkrótce podam numer konta, na które będziecie mogli przesyłać pieniądze na prenumeratę.
Nie gwarantuję, że pismo utrzyma się do końca roku, ale jeśli tak się stanie, dodam napis: najdłużej istniejące pismo o sztukach walki w Polsce.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już tylko 3 numery leżały na pułce :>
I powiem szczerze,że mi się podoba^^
Naprawdę jest spoko :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie zawartosc pisma to zalezy co kogo interesuje - ja lubie historie i to mnie interesuje. Techniki w pismach mnie nie interesuja bo to trzeba cwiczyc a nie o tym czytac
Mam nadzieje ze pismo sie utrzyma.
Napisano Ponad rok temu
Techniki w pismach mnie nie interesuja bo to trzeba cwiczyc a nie o tym czytac
Tez mi sie pismo podoba. Chyba sie zdecyduje. A co sadzisz o dziale REAL BUDO? Wiem ze techniki trzeba cwiczyc, a nie ogladac na zdjeciach, ale czasem spotyka sie jakies ciekawe rozwiazania. Jestem ciekaw co pokaza w przyszlosci w tym dziale.
Napisano Ponad rok temu
Techniki w pismach mnie nie interesuja bo to trzeba cwiczyc a nie o tym czytac
Tez mi sie pismo podoba. Chyba sie zdecyduje. A co sadzisz o dziale REAL BUDO? Wiem ze techniki trzeba cwiczyc, a nie ogladac na zdjeciach, ale czasem spotyka sie jakies ciekawe rozwiazania. Jestem ciekaw co pokaza w przyszlosci w tym dziale.
Pismo musi byc skierowane do wszystkich jedni lubia czytac o historii drudzy o klatkach inni znac wyniki a jeszcze inni ogladac techniki albo tez wszystkiego po trochu aby byl szeroki krag odbiorcow. A techniki no coz nic rewelacyjnego ale ladnie pokazane a to sie liczy
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za miłe słowa, pismo ma zamiar się utrzymać.
Co do technik to stanowią one materiał poglądowy do głównej tezy materiału w dziale Real Budo. W Szkoleniu pracowników ochrony powinno się kłaść większy nacisk na dopasowanie techniki obronnej do zagrożenia.
Czyli zasada stopniowalności reakcji.Techniki, racja, jak techniki kazdy dobry instruktor sztuk walki je zna.
Prosimy trzymać za nas kciuki. :paker: zadanie utrzymania pisma do łatwych nie należy.[/quote]
Napisano Ponad rok temu
2 numer wejdzie do dystrybucji w połowie września. Uwaga! Będzie zawierał CD-Rom z multimediami ale tylko w prenumeracie ,być może też w EMPiKach. Więcej o prenumarecie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Jeżeli jest zapotrzebowanie na określone teksty lub tematy, można to omówić na forum lub pisząc bezpośrednio do nas. 8O
Napisano Ponad rok temu
Prosimy trzymać za nas kciuki. :paker: zadanie utrzymania pisma do łatwych nie należy.
Bede trzymac kciuki...powodzenia... :peace:
Napisano Ponad rok temu
Sprawdziłem w Bellonie, rzeczywiście z uwagi na czyjś tam urlop wysyłka sie trochę opóźniła. Ale już jest realizowana.
W imieniu wydawcy bardzo przepraszamy.
Budojo 2 prenumeratorzy dostaną jako pierwsi. 8) 8) 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai = kickboxing-ale ja kupia! nie wiedzialam.
- Ponad rok temu
-
Efekty krótkiego wypadu do lasu:)
- Ponad rok temu
-
Musashi Miyamoto - petycja
- Ponad rok temu
-
Shaolin Temple
- Ponad rok temu
-
Piątek , TVN7 , Mafijne Porachunki 23
- Ponad rok temu
-
"to się w głowie nie mieści" 28.06 TV4...
- Ponad rok temu
-
Moje zdjęcia (na edysku)
- Ponad rok temu
-
ponaddzwiekowe zolwie - 1 TVP sobota 21. czerwca 2003
- Ponad rok temu
-
"American Ninja 5" - sobota 21.06.2003 22:40 TVP 1
- Ponad rok temu
-
Murat za brak znajomości sztuk walk