Nóż w Krakowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Hunter na Długiej - kilka CSów, Gerbery i Herbertze, widziałem też jakieś SOGi i Spyderco.
2. Militaria? - w Plazie - dawno nie byłem - nie pamiętam co tam mają...
3. Army Shop - pasaż między Dietla i Midową - bez rewelacji - SOG, Muela, Herbertz
4. Militaria?? - Zwierzyniecka - ale tam to już jest raczej tylko badziewie, czasem jakiś Herbertz i Muela, była też automatyczna PUMA, ale zardzewiała i rozklekotana...
Jak wiecie coś jeszcze to zapodawać 8) .
Napisano Ponad rok temu
jest cienko - przynajmniej ja wiem tylko o tych:
1. Hunter na Długiej - kilka CSów, Gerbery i Herbertze, widziałem też jakieś SOGi i Spyderco.
2. Militaria? - w Plazie - dawno nie byłem - nie pamiętam co tam mają...
3. Army Shop - pasaż między Dietla i Midową - bez rewelacji - SOG, Muela, Herbertz
4. Militaria?? - Zwierzyniecka - ale tam to już jest raczej tylko badziewie, czasem jakiś Herbertz i Muela, była też automatyczna PUMA, ale zardzewiała i rozklekotana...
.
Kurcze, kurcze. Dzwoniłem na informację TP`sy z zapytaniem o numery telefonów do tych sklepów, ale kobitka nie miała w bazie danych ani Huntera ani sklepu Militaria ma Zwierzynieckiej
Tatone
Napisano Ponad rok temu
W Plazie i na Długiej są chyba „najlepsze” :? noże.
Jest jeszcze sklep w M1, taki mały butik :-)
Napisano Ponad rok temu
Co do Huntera na Długiej - tego jestem pewien, tak się nazywa - najstarszy chyba krakowski sklep tego typu.Kurcze, kurcze. Dzwoniłem na informację TP`sy z zapytaniem o numery telefonów do tych sklepów, ale kobitka nie miała w bazie danych ani Huntera ani sklepu Militaria ma Zwierzynieckiej
Tatone
A ten na Zwierzynieckiej to nie wiem czy tak się nazywa, w każdym razie sklep(ik) ma wielkość około 10m2 .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Praktycznie w każdym markecie są stoiska z nożami - dorabianie kluczy, zapalniczki i praktycznie zawsze noże - Victorinox, Muela, Herbertz, czasem jakaś Puma - nie widziałem tam jeszcze żadnego porządnego noża :?W Plazie i na Długiej są chyba "najlepsze" :? noże.
Jest jeszcze sklep w M1, taki mały butik :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odrobina refleksji.
- Ponad rok temu
-
Cold Steel - Mini Tac i Recon
- Ponad rok temu
-
Mini Socom Elite - mini recenzja
- Ponad rok temu
-
Cuda CQBvsCQB Junior
- Ponad rok temu
-
Ma ktos dominatora??
- Ponad rok temu
-
CRKT Crawford / Kasper Fighting Folder
- Ponad rok temu
-
co to jest nóż czy co ?
- Ponad rok temu
-
Nowy Camillus CUDA MAXX - wieeeelki folder!!!!
- Ponad rok temu
-
Wyślizgana MICARTA
- Ponad rok temu
-
Walka nożem po "japońsku"
- Ponad rok temu