Musashi Miyamoto - petycja
Napisano Ponad rok temu
Czy jest szansa na stworzenie wortalowej petycji do TVP z prosba o emisje tego filmu?? Kto jest za? Jesli tak to jak to zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm.. Musahi to cos jakby Bond dla Japonczykow. Granie go jest pewna nobilitacja. A grao go niewielu.
S.Ichikwa - to dopiero przed nami. ( Musashi TV mini serial )
S.Katakoa - grywal Musahiego na przelmie 30/40 lat.Jegho nastepca byl T. Mifune. Poetym bylo kilku jednorazowych i K. Nakamura ,ktory zagral 6-krotnie.
pamiec am chyba lekko zawodna ale.. ale jest takie , ze nie byl to kalsyczny serial tylko nasz TV pociela go na kawalki. I nazywal sie chyba inaczej niż "Musashi" n.. ale jak mowie.. to bylo 20 lat temu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Graja: Toshiro Mifune, Rentaro Mikuni, Kuroemon Onoe, Kaoru Yachigusa, Mariko Okada, Mitsuko Mito, Eiko Miyoshi, Akihiko Hirata . .
Film Director(s): Hiroshi Inagaki
Film Producer(s): Kazuo Takimura
Released: 1954 [Japan]
Film jest w 3 odcinkach.
1. Samurai 1: Musashi Miyamoto (93 minuty)
2. Samurai II: Duel At Ichijoji Temple; Ichijoji No Ketto; Swords Of Doom; Zoku Miyamoto Musashi (trylogia 102 minuty)
3. Samurai III: Duel At Ganryu Island; Duel On Ganryu Island; Musashi And Kojiro; Ketto Ganryujima (104 minuty)
Napisano Ponad rok temu
co do pomyslu z powtorzeniem w TV to trzeba poprostu napisac do nich pismo i podpisac je jak najwieksza iloscia
Napisano Ponad rok temu
ale jak nie toen to tkory.. troche mie sie w glowie nie miesci by go nie bylo w imdb.. ale chba nie ma..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo pisanie petycji do TV :puscie ten fajny serial o Musashim... to troche glupio
Napisano Ponad rok temu
Nie oglądałem tego,ale słyszałem od starszych,że jest świetny.
Podobno dobry był też "Masażysta Ichi"-czy ktoś to widział
Napisano Ponad rok temu
Znam opinię o tym serialu od człowieka,który zafascynowany jest kinem japońskim,ale zbyt wielkiego pojęcia o MA nie ma...Stąd moje pytanie co do jego wartości (filmu rzecz jasna).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie kino japońskie jest o niebo lepsze od amerykańskiego (pomijając knoty o godzilli ), dltego też oglądam niemal wszysykie filmy japońskie, nie tylko te na temat MA. Pomysł fajny, ale nie ma szans by coś z tego wyszło, TVP już dawno tamten serial gdzieś wywaliła
JAk ci sie podobał Gohatto?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shaolin Temple
- Ponad rok temu
-
Piątek , TVN7 , Mafijne Porachunki 23
- Ponad rok temu
-
"to się w głowie nie mieści" 28.06 TV4...
- Ponad rok temu
-
Moje zdjęcia (na edysku)
- Ponad rok temu
-
ponaddzwiekowe zolwie - 1 TVP sobota 21. czerwca 2003
- Ponad rok temu
-
"American Ninja 5" - sobota 21.06.2003 22:40 TVP 1
- Ponad rok temu
-
Murat za brak znajomości sztuk walk
- Ponad rok temu
-
TVP za reportaż o Arenie Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Uwaga!!! Pomoc w realizacji programu TV - Pilne!!!!
- Ponad rok temu
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu