Uwaga!!! Pomoc w realizacji programu TV - Pilne!!!!
Napisano Ponad rok temu
jezeli ktoś chce cos dodać to prosze pisać nizej .
moze w końcu oszołomy przestana mieszać MA z błotem. (napisałem uwowę co musi zostac uwzglednione)
Wasze uwagi uwzglednie w wypowiedzi.
Deadline godz 12.00 czwartek 19.06 :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś oglądałam powtórkę z tego programu... ja bym raczej pojechała po tej babce która prowadziła program... Nie powiem żeby zrobiła na mnie wrażenie swoim intelektem :? Oglądałam ją też kiedyś jak robiła wywiad z Mitnickiem :roll: Jak już musi się błażnić to niech nie robi pośmiewiska ze wszystkich polaków
Napisano Ponad rok temu
Deadline godz 12.00 czwartek 19.06 :twisted:
Tzn czegoś nie zrozumiałam- wtedy będziesz to kręcił? Kiedy to puszczą? Bo o 12 w programie mam Królewnę Śnieżkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi o to że ona była wtedy prowadzącym... Sposób prezentacji tematu to jej zasługa... Dobra- nie obejrzałam całości to lepiej przestanę się wypowiadać :wink:
Napisano Ponad rok temu
biegłych i tak trza powołać podczas postepowania przygotowawczego, ale żeby ich nie angażować w głupie sprawy przed rozpoczęciem postepowania - "jak to ściągnąć na dysk?", "jakie kodeki" itp...
Napisano Ponad rok temu
zamiezam zjechac totalnie TVN za nagonkę i sposób prezentacji tematu
Chodziło mi o to że ona była wtedy prowadzącym... Sposób prezentacji tematu to jej zasługa... Dobra- nie obejrzałam całości to lepiej przestanę się wypowiadać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto idzie o zaklad ze przekreca wszystko i Zales moze wyjsc na kogos gorszego niz jest ? :wink:
I sie MA niech nie tykaja a juz bron boze klatek. Przeciez wtedy to juz chlopie bedziesz mial przechlapane ;-)
Jeszcze nie zdazyl sie dobry program o klatkach w polsce. Raz za sprawa organizatora .. a raz za sprawa super reporterow, no ale juz mieli wzorzec :wink: .
Napisano Ponad rok temu
spoko. bedzie dobrze czekam na sugestie co was boli a zobaczymy co się da zrobić!!
Napisano Ponad rok temu
zamiezam zjechac totalnie TVN za nagonkę i sposób prezentacji tematu.
Tylko zrob to spokojnie, postaraj sie precyzyjnie wykazac wszystkie potkniecia tych reportazy. Najlepiej zrob sobie liste. Jesli chcesz powiedziec, ze zrobili to nieprofesjonalnie, to badz gotow na udowodnienienie swoich racji.
Moim zdaniem lepiej sie skupic na tym, by przedstawic jakie naprawde sa MMA i co w nich fajnego niz wysilac sie na krytyke reportazy w TVN. Szkoda na to cennego czasu.
Podkresl koniecznie, ze cale srodowisko MA w Polsce jest oburzone filmikami jakie pojawily sie w Internecie, ze (jesli tak bylo) to wlasnie ludzie od nas zawiadomili policje o tym filmiku - zeby bylo wiadomo, ze my nie tylko potepiamy takie zachowania ale tez ludzie sposrod nas cos z tym zrobili. Moze to pozwoli uniknac skojarzenia, ze "trenujacy MA napadaja zwyklych ludzi by na nich potrenowac"
Napisano Ponad rok temu
Kto idzie o zaklad ze przekreca wszystko
Obawiam sie tego samego.
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Po drugie napewno bedzie o tym ze Ci ludzie pokroju Ediego trenowali sztuki walki powiedz ze nie maja z prawdziwymi trenujacymi nic wspolnego - powiedz jak to jest z nami- osobami ktore naprawde trenuja, co ich cieszy, a co ich boli. (sam wiesz dobrze) Powiedz ze to wlasnie ludzi trenujacych MA zbulwersowala ta "akcja" w Lodzi i system prawny...i miedzy innymi dzieki nam bylo to naglosnione
Powiedz po co trenujemy i ze osoby ktore cos potrafia nie koniecznie sprawdzaja swoje umiejetnosci na ulicy...
--------------------------
Przytocz ze media interesuja sie wylacznie tanimi sensacjami ,a wlasnie teraz mialy miejsce MIstrzostwa Swiata w Taekwondo ITF na ktorych startowaly 54 Panstwa, a Polska wygrala zdobywajac 22 medale( w tym 11 zlotych!) i nie ma o tym mowy,a mozna byloby sie cieszyc sukcesem Polakow...--co prawda cale zawody nie wygladaly zbyt imponujaco,ale to juz temat na inna dyskusje
Napisano Ponad rok temu
zales.i dowiedz sie kiedy to bedzie na TIVI.....).zobacze kolega z gdańska .chyba, że bedziesz siedział tyłem,ze zmienionym głosem.w charakterze cienia...)
Napisano Ponad rok temu
bedzie dobrze. (i hope so 8) )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu
-
Jakiś turniej TKD na Polsacie SPORT
- Ponad rok temu
-