PANKRATION - fotki z walk
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Gdybym wszedl tu pierwszy raz to pomyslalbym ze to totalna amatorka i chamskie walenie sie po mordzie zuli z podworka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze...albo walka w pełnym tego słowa znaczeniu albo party w piżamach.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LUBIĄCYCH TOTALNĄ ROZPIERDUCHĘ
Napisano Ponad rok temu
Ale od lipca mamy mieć wyłącznie swoją salę z 40 m2 matą 8)
Napisano Ponad rok temu
BTW: pytam jako laik, 1. czy ktos sędziuje wasze walki? 2. wydaje mi się, że na zdjęciu numer 6 gość dostaje strzał w strefę kroku - faul, czy dozwolone uderzenie?
Napisano Ponad rok temu
Tak walki są sędziowane - staramy się przerywać walki wówczas kiedy emocje sięgają zenitu i ludziom zaczyna psychika nadawać ton zamiast zdrowego rozsądku.
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
PS. Niektorzy maja mate :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tutaj IMHO widac tylko KB.
Napisano Ponad rok temu
Jakos zawsze mialem problemy z braniem stluszczonych fighterow na powaznie. Robia wrzenie jakby trenowali niezbyt serio czy cos.
Prawda ? :twisted: Jak ogladam takie UFC czy innego trzyliterowca, to tam czasami takie tlusciochy wychodza ...
Lo-han, rozumiem, ze jak ktos tlusty jest, to nie powinien sie publicznie pokazywac ? I kij z umiejetnosciami, chodzi o estetyke, tak ? :twisted:
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
A co do tłuszczu i mojej osoby - widocznie mi do twarzy - a tak poważnie jestem ektomorfikiem i choćby nie wiem co jadł i ile ćwiczył rzeźby nie mogę złapać. Szczerze powiedziawszy już teraz mało mnie to zajmuje i wcale w bijatyce nie przeszkadz...
Napisano Ponad rok temu
Aha, i jeszcze to: koleś nokautuje drugiego mawashi geri jodan, nie dość, że ma z tego bekę, to jeszcze trener przybija mu ze śmiechem piątkę nie sprawdzając, co ze znokautowanym...
Napisano Ponad rok temu
A co do piąteki to owszem taka była - ale zły wniosek wysnuwasz sądząc, że człowiekowi nikt nie pomaga.
Zwowu się uaktywnili wszyscy ci którzy sami lubią ponarzekać na innych sami siedząc w wygodnym krześle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Van Damme w Big Brother
- Ponad rok temu
-
BRUCE LEE - Maly Smok
- Ponad rok temu
-
Amatorskie videoklipy - TU WRZUCAC !!!
- Ponad rok temu