Kickbokser zabił człowieka na festynie dla dzieci
Napisano Ponad rok temu
Zwłoki Tadeusza S. znaleziono w krzakach niedaleko szkoły dopiero dzień po zabawie. O morderstwo podejrzany jest 24-letni Piotr H., kilkakrotny wicemistrz Polski w kickboksingu.
Zeznał on, że Tadeusz S. zdenerwował go swoim zachowaniem. Wepchnął go więc w krzaki, gdzie sam wymierzył sprawiedliwość.
Piotr H. został aresztowany na trzy miesiące. Grozi mu dożywocie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzekłeś.Niech zdycha w pierdlu, tam my kick nie pomoże, jak go pięciu przytrzyma i szósty wymierzy sprawiedliwość fiutem.
Napisano Ponad rok temu
Niech zdycha w pierdlu, tam mu kick nie pomoże, jak go pięciu przytrzyma i szósty wymierzy sprawiedliwość fiutem.
Pobozne ( :? ) zyczenia...
Z takimi umiejetnosciami i taka mentalnoscia koles bez problemu sobie poradzi.
Ale tak czy inaczej w pierdlu bedzie mu duzo gorzej niz na wolnosci.
Napisano Ponad rok temu
Ale odd tego czy koleś potrafi się ustawić ( czy wkręcić jak kto woli ) Są ludzie ( nie mam tu na celu zachwalanie siebie ) Jak np. Ja którzy mają pewne predyspozycje psyhiczne do "wkręcania się" ... No to na tyle mojego wywodu ...
- Pozdrawiam
Ps. Dobrze by mu zrobili gdyby dostał fiutem po gębie i nie tylko ale tak się składa że najpierw ,musi do tego więzienia trafić a polskie sądownicto zatrzymało sie na poziomie żółwia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co prawda to prawda.Tarciu Mówisz jakbyś nigdy w pierdlu nie był ....
Zgadza się, i Herkules dupa kiedy ludzi kupa, ale łatwiej się "wkręcić" takiemu gościowi niż np. jakiemuś chłopaczkowi oskarżonemu o przekroczenie granic obrony koniecznej.To czy sobie "poradzi" czy nie nie zależy w większym stopniu od jego umiejętności Kicka ( choć to też ma znaczenie )
Ale odd tego czy koleś potrafi się ustawić ( czy wkręcić jak kto woli )
Są ludzie ( nie mam tu na celu zachwalanie siebie ) Jak np. Ja którzy mają pewne predyspozycje psyhiczne do "wkręcania się"
Łandy eufemizn...
Ja takich predyspozycji raczej nie mam, ale dzięki temu mam dodatkową motywację żeby nie znaleźć się w pierdlu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z jakimi umiejętnościami, człowieku?! wystarczy pierwszy lepszy koleś z zaostrzoną łyzką i po ptakach. dupcie mu rozprawiczą w tydzień.Niech zdycha w pierdlu, tam mu kick nie pomoże, jak go pięciu przytrzyma i szósty wymierzy sprawiedliwość fiutem.
Pobozne ( :? ) zyczenia...
Z takimi umiejetnosciami i taka mentalnoscia koles bez problemu sobie poradzi.
Ale tak czy inaczej w pierdlu bedzie mu duzo gorzej niz na wolnosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powinni go w taki sam sposob ukarac jak on ukaral tego goscia....
a jaka byłaby wtedy różnica między wymiarem sprawiedliwości a oskarżonym?
to taki stary filozoficzny dylemat
Napisano Ponad rok temu
Co do kolesia to zeczywiscie zjeb jedyne co moze mu skrocic wymiar kary to to ze byl piany i ze zabil go w sumie nieswiadomie (bedzie tak pewnie gadal) ale w pierdlu pewnie i tak mu przeczyszcza otwor dolny siusiakem
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
powinni go w taki sam sposob ukarac jak on ukaral tego goscia....
a jaka byłaby wtedy różnica między wymiarem sprawiedliwości a oskarżonym?
to taki stary filozoficzny dylemat
A taka, że wymiar sprawiedliwości nie robi tego pierwszemu lepszemu, tylko takiemu, który na to zasłużył, bo sam taki czyn najpierw popełnił.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick-boxing - Poznań :)
- Ponad rok temu
-
"Mocny" filmik - kick boxing
- Ponad rok temu
-
Lekarz sportowy w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Muay Thai - Gliwice
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI w katowicach
- Ponad rok temu
-
Freitas - Ramirez
- Ponad rok temu
-
Czy są zajęcia z boksu w Gdyni?
- Ponad rok temu
-
KOWAL
- Ponad rok temu
-
Poczatki trudne bywaja albo dopiero beda ;)
- Ponad rok temu
-
Adresy , lokazliazje
- Ponad rok temu