Amatorskie videoklipy - TU WRZUCAC !!!
Napisano Ponad rok temu
na pierwszy ogien idzie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapisz cel jako...
Napisano Ponad rok temu
acha ta strona dziala dobrze
a ja polecam Hong Kong Documentary
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nie znasz jakiegos sprytniejszego sposobu zgrywania na kompa z video niz ta cholerna przystawka, ktorej nie mam, tzn czy da sie przez voodooo z TV wejsciem??
Napisano Ponad rok temu
ja mam program Vegas 4.0 i dla mnie jest on prosty w obsludze. Wiekszosc ludzi bawi sie na 'Adobe Premier' albo 'Adobe After Effects', inni uzywaja Windows Media/Movie Maker
Jezeli nie masz cyfrowej kamery to musisz korzystac raczej z przystawek i innych gadzetow.
Napisano Ponad rok temu
adres ponizej
Napisano Ponad rok temu
VingDragon, polecil bys mi jakis program do robienia teledyskow. W miare prosty - bo sie nie znam, ale taki zeby mozna bylo cos na nim zrobic.
I nie znasz jakiegos sprytniejszego sposobu zgrywania na kompa z video niz ta cholerna przystawka, ktorej nie mam, tzn czy da sie przez voodooo z TV wejsciem??
Obawiam sie ze nie masz tam TV wejscia tylko TV wejscie.
Ta przystawka to graber? Ceny i tak znacznie spadly na przestrzeni lat.
Jezeli chodzi o tanie zgrywanie z video na kompa to najtaniej bedzie kupic tuner TV (rzedu 300 PLN)
Jezeli masz vodoo3 to pewnie posiadasz procesor w okolicach Pentium3 500 MHZ- a to moze sie okazac za malo - tzn moze Ci gubic klatki.
Jezeli chodzi o software- mysle ze Windows Movie Maker jest za prosty do robienia telefyskow.
Adobe Premiere jest super, ale kosztuje okolo 3 tys netto.
Napisano Ponad rok temu
wystarczy kazdy dzisiejszy procesor, kodek MJPEG , i programik IUVCR
zero gubionych klatek
do teledyskow Adobe Premiere sie raczej nie nadaje sam, mozna go uzyc,ale z pluginami (np. boris red 2.5, 3GL)
do teledyskow lepiej nadaje sie After Effects, a podobno najlepiej COMBUSTION
chociaz na MTV widzialem ze profesjonalisci robili teledyski na Pnnacle Edition DV5, ale byc moze uzywali go do samego montazu, a reszte w czyms innym.
Napisano Ponad rok temu
VingDragon, polecil bys mi jakis program do robienia teledyskow. W miare prosty - bo sie nie znam, ale taki zeby mozna bylo cos na nim zrobic.
Obawiam sie ze nie masz tam TV wejscia tylko TV wejscie.
a czy to jest jakas roznica miedzy TV wejsciem a TV wejsciem ?
chyba chodzilo o to ze nie ma TV wyjscia?
sorry ze sie czepiam ale ja juz taki jestem
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o sprzet - im wiecej pamieci procka i dysku tym lepiej
ja pracuje na 2 gigowym procku i 512 ramu - niestety brakuje mi pary ...
Napisano Ponad rok temu
jutro postaram się coś wrzucić :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w kazdym razie teraz kolej na mnie. ponizej zamieszczam dwa linki do plikow z mojej strony:
zapisz cel jako...
Napisano Ponad rok temu
Na dluzszy filmik to estetyczne.
filmik 1: slabo widac co sie dzieje , za wolno atakuje, za szybka obrona, nie pasujace zwolnienie do calosci
filmik 2: nic do zarzucenia
po co ci te przescieradla? blue box ? a linki tez byly ?
Napisano Ponad rok temu
skladam taki material promocyjny. czesc bedzie na stronie a czesc na dysku CD do dalszej prezentacji. w kazdym razie dzieki za wszelkie uwagi z waszej strony. co moge to poprawie ... inne nie.fajne, ale jesli to mialo byc dla nas to za dlugie to wprowadzenie i koncowka jak na tak malutki plik..to mogles pominac lub wstawic jedynie napis w czasie filmiku
zauwazcie ze material byl krecony w 1998 roku, kiedy bylem jeszcze w Polsce, wiec i sprzet byl prymitywny. a ten hak lokciem byl tak szybki ze musialem zwolnic przy montazu - taki szybki jestem :wink:filmik 1: slabo widac co sie dzieje , za wolno atakuje, za szybka obrona, nie pasujace zwolnienie do calosci
filmik 2: nic do zarzucenia
Stary, nie doceniasz przescieradla, nawet nie wiesz jakie bajery mozna zrobic z takim bialym plotnem miedzy innymi blue boxpo co ci te przescieradla? blue box?
he, linek nie bylo ale za to skakalismy z batuty... ubaw co nie miaraa linki tez byly?
Napisano Ponad rok temu
zapisz cel jako...
Napisano Ponad rok temu
zapisz cel jako...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.budo.net....=12638&start=15
zobacz techniki Weng Chun w wykonaniu moich uczniow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2