Amatorskie videoklipy - TU WRZUCAC !!!
Napisano Ponad rok temu
Sprowadzenie do parteru rodem prosto z judo, tylko wykonanie......hmhm.....jakby tu grzecznie napisac.........uproszczone :wink: A wlasciwie to nalezaloby powiedziec ostrozne polozenie goscia na ziemie Tylko potem zadnej kontroli NIET
Napisano Ponad rok temu
raczej nawstawial ciosow a nie namachal nie slyszysz dzwiekow?Namachal sie rekami, namachal i poszedl :wink:
bo to jest wlasnie domena Weng Chun, szybko i skutecznie. Stefan korzystal w przeszlosci z konsultacji ludzi z mojej branzy wiec jest to podobne. Kiedys nawet po obejrzeniu jego filmu zadawalem sobie pytanie czy Stefan czasem nie zapisal sie na Weng ChunBylo tak szybko ze nic nie skumalem :? Nawet S.Seagal macha lapami wolniej...heheh Ale chyba u was musial sie tego nauczyc, bo cos podobnie...
oj Szczepan widze ze masz klapki na oczach zalozone i rozdzielasz sztuki walki miedzy soba myslisz ze w Weng Chun tego nie ma?Sprowadzenie do parteru rodem prosto z judo, tylko wykonanie......hmhm.....jakby tu grzecznie napisac.........uproszczone :wink:
hehehe, nie wiem czy wiesz ale style Weng Chun nie cwiczy sie dla uproszczenia na matach, raczej na twardym podlozu. Po zainkasowaniu tylu ciosow kontrola raczej nie jest wymagana ale...przyjrzyj sie dokladnieA wlasciwie to nalezaloby powiedziec ostrozne polozenie goscia na ziemie Tylko potem zadnej kontroli NIET
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie ta data (11 wrzesnia) ma dla mnie potrojne znaczenie...
zapisz cel jako...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
plik wazy jakies 12 Mb i nalezy ogladac w windows media player
Napisano Ponad rok temu
bla, bla, bla - i ja tez walcze
chyba zostaniesz moim idolem,
powieszę Twoje zdjęcie w pokoju i będę sobie powtarzał:
kiedyś będę taki dobry jak VingDragon ;-)
fajne filmiki
Napisano Ponad rok temu
to co ja zamieszczam tu jest jedynie zacheta dla Was, skoro ja moge to i Wy mozecie - wiec zachecam do ukladania i krecenia choreografii walk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapisz cel jako...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam hanysow !!!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Film delikatnie mowiac sredni, techniki z taichi wziete nie jestem pewien czy na pewno chen czesc raczej tak. Niektore aplikacje idiotyczne, jako choreografia walki tez nie rzadzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:-) Ciesze sie, ze sa rozni zapalency ktorzy chca robic filmy poza Hollywoodem
Ja lubie ogladac amatorskie filmy o sztukach walki, dlatego zamieszczam je w tym dziale
Napisano Ponad rok temu
'Dwaj Mistrzowie z Rap-Shaolin'
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TAI CHI - walki
- Ponad rok temu
-
Nagrodę za najlepszą scenę walki...
- Ponad rok temu
-