Grappling Krakow - treningi wakacyjne
Napisano Ponad rok temu
5 RAZY W TYGODNIU
poniedzialek - BJJ
wtorek - submission wrestling (BJJ bez kimon)
sroda - kickboxing
czwartek - BJJ
piatek - submission wrestling (BJJ bez kimon)
Kickboxing poprowadzi Tomek Mamulski - najlepszy trener w Krakowie.
MIEJSCE
Szkola Podstawowa nr 90
ul. Serbska 14 (os. Wola Duchacka Wschod)
sala judo - wejscie z tylu szkoly
CENA
100 zl za miesiac
KONTAKT
e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tel: 502-494625
ZAPRASZAMY
Napisano Ponad rok temu
2. czy wiadomo już w których godzinach odbyywać się będą treningi?
3. To jest wakacyjny kurs (czyli start zabawy z bjj itd ) czy kontynuacja zajęć prowadzonych od początku roku ? Jest możliwe wkręcenie się tylko na wakacje bez doświadczenia w Bjj ?
z góry dzieki za oddp.
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
1. Czy grupy bedą podzielone dla początkujących i zaawansowanych ?
Tak.
2. czy wiadomo już w których godzinach odbyywać się będą treningi?
Prawie napewno poczatkujacy beda miec treningi o 17.
3. To jest wakacyjny kurs (czyli start zabawy z bjj itd ) czy kontynuacja zajęć prowadzonych od początku roku ? Jest możliwe wkręcenie się tylko na wakacje bez doświadczenia w Bjj ?
Kontynuacja zajec. Nie jakis kurs wprowadzajacy tylko normalne treningi. A wkrecic sie bez doswiadczenia mozna wlasnie tylko tak Tak samo w czasie roku jak i w wakacje - przychodzisz, cwiczysz i zostajesz :wink:
Napisano Ponad rok temu
bylem na paru treningach prowadzonych przez Michala,ale kompletnie sobie nie radzilem
Napisano Ponad rok temu
Nie zniechęce się tym bo mwiem że sobie poradze bo że tak powiem dużo się z kumplami biłem i te goddziny przewracania sie juz kilkakrotnie okazały się owocne pużniej .. Chce jeddnak wieddzieć na co mam się przygotować ... Jaka wasza opinja będzie cięzko z nadrobieniem zaległości i czy kltokolwiek będzie się na mnie patrzył i powtarzał rzeczy które Grypa juz oipanowała ?
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie nie ma w BJJ zadnych kursow wprowadzajacych. Grupa poczatkujaca (czy raczej podstawowa tzn nie wyczynowa) cwiczy wszystkie techniki ktore sa podstawowe dla BJJ. Jak jestes nowy to przychodzisz i cwiczysz z nimi. Przez pierwsze 2-3 miechy dostajesz lanie, a pozniej zaczynasz sobie radzic z coraz wieksza iloscia osob. Tak jest wszedzie. Nigdzie niema kursow wprowadzajacych. Trzeba po prostu przyjsc i zaczac cwiczyc - nikt nikomu krzywdy niezrobi.
Mafox, chyba nie chciales od razu wszystkich lac, najpierw trzeba samemu troche oberwac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej jak się przychodzi w połowie sezonu a nie na początku.chyba nie chciales od razu wszystkich lac, najpierw trzeba samemu troche oberwac
Napisano Ponad rok temu
To już bardziej z ciekawości.
Nie boje się Ale chciałem sie dowiedzieć i się dowiedziałem thx.
Napisano Ponad rok temu
Od 15 letnich dzieci do starych "dziadów" (Z przewagą osób około 20)Aha i w Jakim wieku są ludzie na BJJ ?
Napisano Ponad rok temu
Animek a w jakim wieku są "stare dziady"??
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli będziemy sparować a tego po tym oczekuje to w jaki sposob będą ddobierani sparingpartnerzy? Według wieku czy według wzrostu,masy?
Domyślam się że również a może i przede wszystkim według umiejetności .... Jeżeli zapisze się z qumplem to czy będe mogł z nim sparować z racji tego że obaj jesteśmy "początkujący do kwadratu" ? Jestem świadom że takimi postami robie sie na komplettnego Nooba ale wole wszystkich informacji dowiedzieć się od ludzi ćwiczących w danej sekcji bo wiaddomo że śa spore rużnice wq obyczajach ;p
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja mam 24 lata i jestem w kat. 62kg i np. sparowałem z Lokiem, który ma 17lat i waży 108 kg. Więc jeśli masz np. 20 lat i ważysz 76kg, to będziesz mógł sparować tylko z jednym kolegą co waży 130 kg ale jest najmłodszy na sekcji. Sorryy ale takie są zasady u nas.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
No bo to u mnie tak wszystko wygląda Że mam 190 cm wzrostu 80-83 kg wagi i niby nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że jestem 30-12-87 co daje mi 15 lat Chodze na siłownie itd ittp. więc jestem "dosyć" mocny jak na swoj wiek... Nie boje się sparować z ludzmi starszymi bo w sumie tylko z takimi walcze ...
Chyba rzeczywiscie musze sie jakoś niedługo do was wybrać Mam nadzieje że moge sobie poobserwować za free ?
- Dzieki za info ....
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jak nie zjesz 2 wagonów kaszy to będzie lipa bo cie ktos polamie zanim zdązysz mu blache założyć
- Pozdrawiam
ps. o której macie i w jakie dni ttreningi na ktore mogłbym wpasc ?
Napisano Ponad rok temu
Możesz i Ty...
Napisano Ponad rok temu
Mafox, chyba nie chciales od razu wszystkich lac
jak to nie :twisted:
zauwazylem :wink:najpierw trzeba samemu troche oberwac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Animek a w jakim wieku są "stare dziady"??
Od 25 lat w górę... (no coś ty, naprawdę nie wiedziałeś? )
A jeśli ważysz co najmniej 70kg i masz 170 cm wzrostu, to dla Animka jesteś "ogrem". A jeśli nie ostrzyżesz się na zapałkę, to jesteś "hippisem"...
Napisano Ponad rok temu
No moze tylko z tą zapałką to troszke przesadziłeś :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja zapraszam na treningi
Assman Marcin
Grapling Krakow - VALE TUDO team
Napisano Ponad rok temu
Lecz zadałem pytanie w jakich godzinach są treningi bo chciał bym się wybrać i zobaczyć co i jak to odpowiedzi nie dostałem tylko jakias Twoją dziwna wypowiedz ... Heh
- Pozdrawiam :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
submision wrestling i Bjj Kraków.
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Minotauro do ludzi z 3City
- Ponad rok temu
-
100% Jesus
- Ponad rok temu
-
Minotauro w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Mariusz Linke - Mistrz Europy Karate Wszechstylowego - fotki
- Ponad rok temu
-
V otwarte zawody Bjj Polska?
- Ponad rok temu
-
nowy termin obozu luta livre
- Ponad rok temu
-
Porównanie i ewentualne przewagi BJJ nad Sambo.
- Ponad rok temu
-
Ostatnie miejsca na obóz Berserker's Team!!!!!
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z ADCC
- Ponad rok temu