Grappling Krakow - treningi wakacyjne
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze zaczal od zupelnych podstaw ,ale po tym jak dowiedzial sie jak dlugo (raczej krotko;) ludzie trenuja...
wszystko objasnial bardzo dokladnie , kazdego z osobna poprawial i tlumaczyl, widzial bledy to od razu zatrzymywal wszystkich na moment i pokazywal przykladowe bledy, a pokazywal poprawne wykonanie, ogolnie widac profesjonalizm prowadzacego..swietny trener!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np. jak ja dostaje od ...(wpisac kogokolwiek)
Napisano Ponad rok temu
Mafox zaproś młodszych kolegów z podwórka, albo przestań biadolić.mogles zrobic chociaz 1 z grupy poczatkujacej
np. jak ja dostaje od ...(wpisac kogokolwiek)
Napisano Ponad rok temu
Marchew, ktory tak BTW to robi Mafoxa jak sie postara
Napisano Ponad rok temu
jakos tak udzielasz sie ni z gruchy ni z pietruchy, a twoja wypowiedz ma niewiele ze zdjeciami grappling krakow wspolnego...(z czym ma?)
Napisano Ponad rok temu
Mafox, a ty czytałeś - bo ciągle się żalisz, że przegrywasz.btw slaszysz- widziales temat postu? tresc ostatniego postu ?
jakos tak udzielasz sie ni z gruchy ni z pietruchy, a twoja wypowiedz ma niewiele ze zdjeciami grappling krakow wspolnego...(z czym ma?)
A tu mowa o zdjęciach, a nie o technicznej cieniznie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
a tak BTW i grupie tez cos czasne tylko podczes ranori troszke trusno
Napisano Ponad rok temu
slaszysz: to bylo do gorala,zeby zrobil, a nie zalenie sie, jak nie w temacie jestes to nie podnos glosu
Napisano Ponad rok temu
1)Czy wiadomo juz jaki bedzie koszt zajec na jesieni?
2) Czy zajęcia odbywac sie bedą dalej w tym samym miejscu?
3) Ile czasu średnio trzeba poswięcić na treningi by przejść do grupy zawansowanej ( tylko proszę nie piszcie że to zalezy od osoby)
4) CZy może mi ktoś powiedzie gdzie w Krakowie można kupic kimono do Judo ( na kimono do Bjj jako przyszłego studenta raczej nie bedzie mnie stać)
Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
1)Czy wiadomo juz jaki bedzie koszt zajec na jesieni?
Wszystko zalezy od kosztow wynajmu sali czyli od tego jak sie dogadamy z wlascicielem. Przed wakacjami bylo 70 zl za miesiac i po wakacjach bedzie cena porownywalna, moze byc troszeczke drozej bo dojdzie jeszcze dodatkowo trening kickboxingu oprocz BJJ.
2) Czy zajęcia odbywac sie bedą dalej w tym samym miejscu?
W tym samym miejscu bedzie napewno. Do tego planujemy druga grupe podstawowa w innym miejscu w innym rejonie miasta zeby bylo latwiej dojechac tym ktorzy na Wole maja za daleko.
3) Ile czasu średnio trzeba poswięcić na treningi by przejść do grupy zawansowanej ( tylko proszę nie piszcie że to zalezy od osoby)
To zalezy od osoby :wink:
Jak sie bedziesz przykladal do treningow, jak bedziesz lapal dobrze techniki i jak bedziesz chcial brac udzial w zawodach to masz szanse szybciej trafic do zaawansowanej niz ktos kto tego nie robi :wink:
4) CZy może mi ktoś powiedzie gdzie w Krakowie można kupic kimono do Judo ( na kimono do Bjj jako przyszłego studenta raczej nie bedzie mnie stać)
Np w Hucie polecam sklep Danikena - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PS. Raczej myślę że bedę szybciej chwytał, bo już trochę BJJ Kiedyś ćwiczyłem , ale niestety z powodu koztuzji, maturki i egzaminów musiałem sobie niestety na cały rok dać spokuj. Wiec zatem bedzie sobie wszystko trzeba poprzypominać od POCZĄTKU.Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
submision wrestling i Bjj Kraków.
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Minotauro do ludzi z 3City
- Ponad rok temu
-
100% Jesus
- Ponad rok temu
-
Minotauro w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Mariusz Linke - Mistrz Europy Karate Wszechstylowego - fotki
- Ponad rok temu
-
V otwarte zawody Bjj Polska?
- Ponad rok temu
-
nowy termin obozu luta livre
- Ponad rok temu
-
Porównanie i ewentualne przewagi BJJ nad Sambo.
- Ponad rok temu
-
Ostatnie miejsca na obóz Berserker's Team!!!!!
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z ADCC
- Ponad rok temu